Ce anunț a făcut Lidia Buble, chiar a doua zi după nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan: “N-au niciun sens …”

Ce anunț a făcut Lidia Buble, chiar a doua zi după nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan: “N-au niciun sens …”

Coincidență sau nu, Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit chiar înainte cu o zi ca fosta iubită a prezentatorului TV, Lidia Buble, să își aniverseze ziua de naștere. Răzvan și Daliana s-au căsătorit pe 8 iunie, iar ziua de naștere a Lidiei Buble a fost pe 9 iunie.

 

Unde a mers de ziua ei Lidia Buble

 

Pe 9 iunie, îndrăgita artistă și-a sărbătorit ziua de naștere, a împlinit 31 de ani, și și-a anunțat fanii că urmează să lanseze un nou videoclip.

În acest an, ea a ales să își sărbătorească ziua de naștere în Turcia și a dezvăluit acest lucru prin intermediul mai multor imagini publicate pe Instagram.

Chiar în ziua în care a împlinit 31 de ani, Lidia Buble a anunțat că va lansa un videoclip pentru piesa „Buzele tale” și a arătat câteva imagini.

„BUZELE N-AU NICI UN SENS
DACĂ LE SĂRUTĂ ORICINE”, a scris ea pe social media.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

 

Lidia Buble, într-o relație cu un afacerist

 

De ceva timp, Lidia Buble este într-o relație cu un om de afaceri, cu care formează un cuplu discret, însă, cu mai multe ocazii, au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre, potrivit ELLE.

Amintim că în weekend a avut loc nunta Dalianeu Răducan, în vârstă de 33 de ani, cu  Răzvan Simion, în vârstă de 43 de ani. Cei doi sunt împreună de aproape trei ani și au demonstrat că au o relație stabilă și bazată pe iubire. În urmă cu un an, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a cerut iubita în căsătorie, iar nunta a avut loc pe 8 iunie.