Ce obiecte nu ai voie să iei cu tine la concertul Coldplay de pe Arena Națională. Sunt interzise. Lista completă

Ce obiecte nu ai voie să iei cu tine la concertul Coldplay de pe Arena Națională. Sunt interzise. Lista completă

Evitați cu strictețe să aduceți aceste obiecte interzise la concertul Coldplay de pe Arena Națională. Prezența lor poate îngreuna procesul de acces.

Ce obiecte nu ai voie să iei cu tine la concertul Coldplay de pe Arena Națională. Sunt interzise

A sosit momentul pe care mulți români l-au așteptat cu sufletul la gură! Coldplay va cânta pentru prima oară în România, pe Arena Națională din București.

Entuziasmul este pe măsură! Cele două concerte organizate la București au stabilit un record absolut. Biletele pentru spectacolele de pe stadion s-au vândut în cel mai scurt timp înregistrat în istoria muzicii live din România. Aproximativ cincizeci de mii de fani sunt așteptați în fiecare seară, la cele două evenimente, potrivit emagic.ro.

În deschidere va cânta artista din România, Emaa, începând cu 18:30. Maisie Peters din UK va concerta în jurul orei 19:15. Coldplay va debuta pe scenă la 20:30.

Publicul general va avea acces la eveniment începând cu ora 17:00, prin cele trei intrări amenajate de pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu și Bulevardul Pierre de Coubertin.

Obiectele interzise la concertul Coldplay. Evitați cu orice preț

Pentru a evita aglomerația, organizatorii recomandă publicului să se orienteze după zona pentru care și-au cumpărat biletele și să evite să aducă obiecte interzise la concertul Coldplay, care pot întârzia procesul de verificare la intrare.

Accesul cu băuturi și alimente achiziționate în afara perimetrului locației este interzis în zona de concert. Nu va fi permisă intrarea cu sticle PET, doze de aluminiu, conserve sau obiecte de sticlă, inclusiv parfumuri și deodorante, de orice dimensiuni.

Nu poți aduce în interiorul stadionului artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, lanțuri, umbrele, obiecte contondente, inclusiv laptopuri.

Animalele de companie sunt, de asemenea, strict interzise în incinta stadionului.

Pentru cei care dețin selfie stick-uri, aparate foto profesionale, echipamente de înregistrare audio-video de orice fel sau camere GoPro, acestea nu sunt permise în interiorul stadionului.

Alte obiecte interzise la concertul Coldplay: rucsacuri sau bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, cască de motociclist, biciclete, motociclete, trotinete și skateboards.

Obiectele permise în zona de concert

În zona de concert, veți putea intra cu bidoane de plastic (de tip sport) reutilizabile, dar acestea trebuie să fie goale și să aibă o capacitate maximă de 750 ml. Este important de menționat că nu vor fi acceptate recipiente de tip PET.

În ceea ce privește obiectele permise, puteți aduce aparate de fotografiat compacte, brichete și baterii externe.

Medicamentele sunt permise doar dacă sunt însoțite de o rețetă, o scrisoare medicală sau orice alt document echivalent, cu o doză maximă zilnică. Insulină și spray-ul inhalator pentru astm sunt acceptate fără restricții.

Este permis accesul cu produse de tip SPF în recipiente de plastic cu o capacitate de maximum 100 ml.