Cele patru lucruri pe care Kate Middleton le poartă întotdeauna în poșetă. Dezvăluirile au fost făcute de o apropiată a Prințesei de Wales

Cele patru lucruri pe care Kate Middleton le poartă întotdeauna în poșetă. Dezvăluirile au fost făcute de o apropiată a Prințesei de Wales

Kate Middleton s-a făcut remarcată cu ținutele ei elegante și la modă, dar și cu gențile de invidiat pe care le deține. De obicei, ea optează pentru cele practice atunci când merge la evenimente.

Prințesa de Wales este cunoscută pentru plăcerea ei de a-și purta ținutele preferate într-un semn de sustenabilitate, de a purta piese de ultimă generație combinate cu articole vestimentare de bază, dar cu mare efect, informează mirror.co.uk.

De asemenea, Kate Middleton o colecție de genți de mână de invidiat, de la clutch-uri elegante, la plicuri cu care merge la evenimente elegante ori pur și simplu le poartă în vizite la organizațiile caritabile cu care lucrează.

Ce poartă Kate în poșetă atunci când merge la evenimente

 

În timp ce Kate acordă în mod clar o mare atenție detaliilor pentru a se asigura că totul arată ca la carte, atunci când vine vorba de ceea ce ține Prințesa în geantă, totul ia o turnură mai practică.

Potrivit autoarei regale, Marcia Moody, Prințesa de Wales poartă doar patru articole esențiale atunci când iese în oraș la diverse evenimente importante, și toate sunt cu adevărat practice. Primul dintre acestea blotting paper, și anume, sunt niște foițe care o ajută să-și retușeze machiajul prin eliminarea excesului de sebum.

Kate le ține la îndemână pentru a se asigura că este pregătită pentru fotografi, atunci când sosește la evenimente, susține autoarea regală Marcia Moody, în cartea ei Kate: A Biography.

Un alt element esențial care ocupă locul de mândrie în majoritatea genților de mână ale Prințesei, este o oglindă compactă, care o ajută pe Kate să se aranjeze, atunci când părul nu îi stă cum trebuie, relatează MamaMia . Al treilea articol de care prințesa nu se lipsește niciodată este balsamul de buze.

Al patrulea lucru esențial pe care Kate îl poartă întotdeauna în poșetă este o batistă, fie din pânză, fie de unică folosință, asigurându-se că nu este surprinsă de o criză de strănut.

 

Prințesa Kate urmează tratamentul de chimioterapie

 

În acest moment, Prințesa Kate urmează tratamentul de chimioterapie, dat fiind faptul că a fost depistată cu cancer. Momentan, nu se știe când își va relua îndatoririle regale.

Amintim că pe 22 martie, Kate Middleton a anunțat prin intermediul unui clip video că a fost depistată cu cancer și urmează un tratament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *