Cine era femeia găsită moartă în geamantan, în Oradea. A avut un sfârșit îngrozitor

Cine era femeia găsită moartă în geamantan, în Oradea. A avut un sfârșit îngrozitor

O tragedie a avut loc în Oradea, unde a fost găsit cadavrul unei femei întrun geamantan, care se afla într-o remorcă.

Cadavrul, înghesuit întrun geamantan

Procurorii spun că femeia ar fi fost ucisă în urmă cu câteza zile. Cadavrul ei a fost descoperit în remorca acoperită cu o prelată albastră. Era înghesuit într-un geamantan mare peste care a fost aruncat nisip, conform știrileprotv.

Un trecător a alertat autorităților după ce a simțit un miros neplăcut.

Surse din anchetă spun că victima ar fi fost ucisă în bătaie, pe corpul ei fiind vizibile leziune la cap și se crede că ar avea mai multe coaste rupte și rupturi pulmonare.

Henriett Toth, victima, era din localitatea care se afla la o oră de Oradea, dar plecase în Germania, în urmă cu cinci ani și de atunci nu a mai ținut legătura cu cei din familie.

Sora victimei, sechestrată

Și sora ei a fost găsită într-un apartament din zona în care se afla cadavrul Henriettei și părea sechestrată de mai mult timp și a fost dusă de urgență la spital.

„Încă vârsta nu e foarte clară, undeva între 20-30 de ani, cu foarte multe leziuni, la nivelul întregului corp, cu semne clare de malnutriție, starea e gravă. Vânătăi și fracturi costale mai vechi, mai recente. E conștientă, vorbește cu foarte mare dificultate”, a spus Hadrian Borcea, șeful UPU Oradea.

Suspecții sunt un bărbat și o femeie, care au fost audiați și ar face parte din grup infracțional care se ocupă cu prostituțua și proxenetismul.