Cozmin Gușa, anunț-șoc. Va candida la funcția de primar general al Capitalei

Cozmin Gușa, anunț-șoc. Va candida la funcția de primar general  al Capitalei

“Este o propunere pe care, dacă o accept, poate crea o sinergie în interiorul curentului suveranist din România. Am stat de vorba cu George Simion, a reiterat propunerea privind candidatura mea cu sprijinul AUR și concluzia a fost pozitivă, am acceptat să candidez la Primăria Generală. (…) Un alt motiv pentru care am acceptat a fost acela ca, prin candidatura mea, fie că voi câștiga, fie că nu, să-l impunem pe George Simion drept candidat la președinție”, a afirmat Cozmin Gușă, în direct la Realitatea Plus.

 

“Bucureștiul trebuie să fie un oraș prosper, iar companiile, dacă vor fi încurajate să investească așa cum se cuvine, probabil că-și vor putea folosi fondurile de șpagă și pentru salarii mai mari. Cu Nicușor Dan mi se pare că este de din filmul <<Gradinița de copii, plină e de jucării>> Toți primarii generali și-au adus o serie de trepăduși cu care au sufocat administrația, amante care stau de 20-30 de ani pe fotoliile bine plătite de la PMB. Nicușor Dana făcut cel mai puțin împotriva acestei mafii, pentru că el a fost emanatul Statului Paralel”, a explicat Cozmin Gușă.

Sondajul care răstoarnă toată scena politică: Cine este politicianul în care românii au cea mai mare încredere

 

“Eu mă enervez greu, prietenii mei știu, dar când mă enervez acționez decisiv. Cum spune prietenul meu Maricel Păcuraru, cei care au încercat să mă sperie facându-mi ceva la mașină m-au întărâtat”, a mai precizat consutantul politic.

Cozmin Gușă, la un pas de nenorocire, pe șosea: “N-au vrut să mă sperie, au vrut să mă omoare” – Consultantul politic suspectează un sabotaj  Ce zice Cozmin Gușă despre candidatura la primărie? Părerea lui despre Simion, Ciolacu, Iohannis, respectiv despre candidații Piedone,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *