CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie. Mesajul transmis de cei doi. „Am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi”

CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie. Mesajul transmis de cei doi. „Am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi”

CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie, iar anuntul a fost făcut de aceștia în mediul online, în urmă cu puțin timp. Ei nu au vorbit despre motivele care au dus la ruptură, însă au mărturisit că au reflectat profund asupra situației, înainte de a lua această decizie importantă.

Anuntul celor doi vine după ce au participat recent la emisiunea Power Couple. Cei doi au împreună o fetită, iar căsnicia lor a fost una discretă, de-alungul anilor.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile.Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris CRBL pe Instagram.

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *