Cum a rămas fără permis pentru 300 de zile un șofer de 67 de ani din Dâmbovița, prins de radar cu „doar” 139 km/h

Cum a rămas fără permis pentru 300 de zile un șofer de 67 de ani din Dâmbovița, prins de radar cu „doar” 139 km/h

Polițiștii din Dâmbovița au fost nevoiți să urmărească un șofer care a ignorat semnalele regulamentare ale agenților și abia după ce acesta a acroșat un alt autoturism s-a oprit. Bărbatul, informează Poliția Română pe pagina de Facebook, a rămas 300 de zile fără permis.

„Inițial a fost doar viteza, 139 km/h. Apoi a apărut refuzul de a opri la semnalul polițiștilor din Dâmbovița. Și de aici a început să acumuleze, astfel se explică cele 300 de zile”, se arată în postarea citată.

Șoferul a fost penalizat pentru conducere agresivă, depășiri neregulamentare și circulat pe sensul opus de mers. „La toate acestea a pus capac: a acroșat un alt autoturism. Cireașa de final, tocmai din partea celui din spatele volanului: a fost impresionat de intervenția polițiștilor!”, se mai arată în postare.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fwww.politiaromana.ro%2Fposts%2Fpfbid02qVjXWwTvv3MBsD5fGxaaAHo9Gaz87HGrdVHtD1hA5Prvc6ZbWDkJTwFQaYLBcvCZl&show_text=true&width=500&is_preview=true” width=”500″ height=”480″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

„Ai noștri nu au fost impresionați de „spiritul de pilot”, pe care l-a avut domnul de 67 de ani. Atât putem să spunem. În rest, conduceți regulamentar. Zi bună!”

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *