Cum să fii mai feminină și să-ți deblochezi feminitatea. Sfaturi pe care să le iei în considerare

Cum să fii mai feminină și să-ți deblochezi feminitatea. Sfaturi pe care să le iei în considerare

Aflați din rândurile următoare, care sunt pașii pe care îi puteți lua în considerare, dacă vă doriți să fiți mai feminine.

Cum să te comporți mai feminin1. Oferă complimente

Complimentarea unei persoane este o modalitate grozavă de a fi mai feminină și mai blândă, ceea ce poate duce la a-ți face prieteni.

Complimentele te ajută să te simți bine cu tine și să-i ridici stima de sine. Nimănui nu-i place să audă în mod constant lucruri negative despre sine. Prin urmare, cel mai probabil, cel care primește complimentul va fi recunoscător. Complimentează pe toată lumea pentru orice, de la ținute până la rezultate. Daca observi ceva in cineva care iti place sau admiri cu adevarat, spune-i! Deoarece complimentele nu vor face decât să-i stânjenească pe alții, trebuie să fii specific și sincer. 

2. Menține o postură corectă

Menținerea unei posturi adecvate este una dintre cele mai bune metode de a ști să fii mai feminină și mai atractivă. Veți avea un sentiment de înălțime și, în general, veți arăta mai bine, ceea ce este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți stima de sine. Evitați să vă aplecați în mod constant, de parcă tocmai v-ați ridicat din pat. Alternativ, rămâne în poziție verticală, încrucișând picioarele la glezne, umerii pe spate și ținând capul sus.

Atunci când o faci corect, oricine te privește va vedea o silueta mai feminină. O postură bună a corpului arată și că ești încrezător, ai respect de sine și îți respecti publicul, ceea ce te ajută să fii mai feminină. 

3. Mențineți o atitudine pozitivă

Menținerea unei atitudini pozitive este un alt mod de a ști să fii mai feminină.

Vă ajută să faceți față stresului din viața de zi cu zi, vă ridică nivelul de optimism și vă ajută să evitați gândurile negative și grijile. A adopta acest stil de viață va avea un impact pozitiv asupra vieții tale, îmbunătățind fericirea, strălucirea și succesul. Atitudinea ta optimistă va pătrunde în tot ceea ce faci, iar oamenii vor începe să te vadă ca pe o persoană mai încrezătoare și atractivă.

4. Practicați iertarea

Femeile sunt, de obicei, considerate mai iertătoare  din cauza trăsăturilor lor de personalitate, cum ar fi valoarea, empatia și bunătatea. A învăța să fii mai feminin cu atitudinea ta necesită să renunți la furie și amărăciune pentru a putea ierta pe oricine ți-a greșit. Atunci când accepti oamenii așa cum sunt, ei te vor accepta așa cum ești.

Citește continuarea aici

100 de femei își arată părţile intime într-un proiect despre “Feminitate”