Danka, fetița de 2 ani dispărută în Serbia, a fost ucisă. Un bărbat a recunoscut crima și a arătat unde a aruncat cadavrul

Danka, fetița de 2 ani dispărută în Serbia, a fost ucisă. Un bărbat a recunoscut crima și a arătat unde a aruncat cadavrul

Danka Ilic, fetița de doi ani care a dispărut în Serbia pe 26 martie a fost ucisă, iar apoi cadavrul ei aruncat la o groapă de gunoi, scrie cotidianul sârb Blic. Fetița a fost lovită violent de o mașină în care se aflau doi bărbați, care au mărturisit crima și au indicat locul unde i-au lăsat cadavrul.

Polițiștii din Serbia i-au arestat pe Srđan Janković și Dejan Dragijević, ambii din Bor, după o amplă operațiune de zece zile, verificări detaliate ale tuturor urmelor și informațiilor. Cei doi sunt acuzați de uciderea Dankăi Ilic, potrivit comunicatului de presă al Ministerului de Interne.

Janković este suspectat că ar fi condus un mașina de serviciu de la firma comunală de apă în momentul în care a lovit-o, pe șosea, pe fetița de doi ani, la Banjska, în timp ce Dragijević era cu el în vehicul.

Cei doi suspecți au recunoscut crima și cum au încercat ulterior să scape de cadavru. Potrivit Blic, în mașină au fost găsite urme de sânge, după care a fost efectuată o analiză ADN și a fost confirmată identitatea fetiței.

Sursa citată mai relatează că fetița a ieșit din curte și stătea în mijlocul drumului când mașina condusă de Janković cu viteză foarte mare a dat peste ea. Cei doi bărbați au oprit, au ieșit din vehicul și în loc să o ajute pe copilă, au băgat-o în portbagaj.

Au condus apoi la groapa de gunoi și au aruncat-o acolo. Mai întâi, au acoperit-o cu gunoi, ca să nu fie vizibil corpul, apoi au plecat și au încercat să curețe temeinic mașina cu acizi și substanțe chimice, pentru a îndepărta urmele de sânge.

Se spune că cei doi s-au întors de mai multe ori la groapa de gunoi, pentru a îngropa cât mai adânc cadavrul.

Poliția a blocat joi accesul spre groapa de gunoi și un excavator a început să sape, pentru a găsi corpul micuței.

Timp de mai multe zile, două românce din Austria au fost suspectate că ar fi răpit-o pe micuță, după ce au fost filmate în Viena alături de o fetiță care-i semăna celei dispărute în Serbia. Poliția austriacă a anunțat joi că cele două n-au nicio legătură cu dispariția Dankăi.

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *