De ce a lipsit William de lângă Kate Middleton atunci când aceasta a dat detalii despre boală

De ce a lipsit William de lângă Kate Middleton atunci când aceasta a dat detalii despre boală

Prințul este ca un stâlp pentru Kate Middleton, soția lui, care primește tratament pentru cancer. Cu toate astea, în mesajul în care își face publică boala, Prințesa de Wales a ales să fie singură. Decizia i-a aparținut și William a respectat asta.

William nu și-a însoțit soția când a dat mesajul, dar îi e aproape

Marcat pe de o parte de boala tatălui său și cu gândul la soția lui, William încearcă să depășească această perioadă grea. Prințul își susține cum poate soția și îi e tot timpul alături.

Willam a fost zguduit de această veste. Acum se asigură că soția lui primește îngrijirea necesară. „William este extrem de mândru de soția sa pentru curajul și puterea de care a dat dovadă, nu doar săptămâna aceasta, ci de la operația ei din ianuarie’, spune o sursă: „Acum, mai mult ca oricând, se asigură că soția lui are intimitatea de care are nevoie pentru a se recupera pe deplin și că cei trei copii sunt protejați după ce această știre a fost împărtășită’.

Kate Middletom luptă cu toată puterea să se recupereze, iar grija familiei și mesajele pe care le primește îi sunt de ajutor în această bătălie. „Este o persoană de încredere, puternică. Ea nu se simte izolată în povestea din cauza lui William, care este lângă ea”, a mai spus o persoană din anturajul lor pentru People, citată de Viva.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *