De ce a ținut Răzvan Simion data nunții la secret: „Asta știu eu”

De ce a ținut Răzvan Simion data nunții la secret: „Asta știu eu”

În weekend, Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan, iar data nunții a fost ținută la secret. Singurii care au știut despre grandiosul eveniment au fost, bineînțeles, invitații. Iar explicația din spatele deciziei a oferit-o cu doar cinci zile înainte.

Răzvan Simion, dezvăluiri înainte de nunta cu Daliana Răducan

Pe 8 iunie, Răzvan Simion s-a căsătorit în mare secret cu Daliana Răducan, femeie care l-a convins să ajungă din nou în fața altarului, după ce în urnă cu nouă ani a divorțat de mama copilului său.

Relația lor a început cu patru ani, în 2020 prezentatorul de la Neatza punând capăt și legăturii amoroase avute cu Lidia Buble. De atunci, viața personală a starului Antena 1 a fost una destul de privată.

Pe scurt, n-a anunțat evenimentele importante decât după ce au avut loc. În prima zi a anului trecut, dezvăluia că a cerut-o de soție pe frumoasa sa iubită. „Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt.

Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil.

Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic”, spunea Răzvan Simion la momentul respectiv. 

De ce a ținut nunta secretă

Că este, din nou, un bărbat căsătorit, a dezvăluit abia după săvârșirea cununiei. De ce? Răspunsul l-a oferit chiar el, cu cinci zile înainte, în podcast-ul Conversatii liminale cu Eliza Kazan.

„Să fiu fericit, asta este important pentru mine în viață. Cum o-i face lucrurile astea, știu eu. Pentru că fericirea o țin, de obicei pentru mine. Ce fac eu să fiu fericit, o țin pentru mine”, a declarat Răzvan Simion.

Schimbările importante făcute de Răzvan Simion înainte de căsătorie

Tot în aceeași apariție, Răzvan Simion mărturisea și cum s-a schimbat viața sa în ultimii ani: „Sensul îmi pare că se schimbă cum ni se schimbă și gusturile, o dată la șapte ani. Se reînnoiesc celulele, mâncarea are alt gust. Vacanțele se fac altfel. Are legătură cu vârsta, pentru că la 20 de ani aveai alte năzuințe. Noi suntem o generație care s-a ghidat după lumea. Din păcate, doar cei mai smart pot scăpa de chestia asta”.

Înainte de a o lua pe Daliana de soție, a făcut schimbări uriașe. A eliminat aproape toate viciile, cu două excepții. „Mi-au rămas picăturile de ochi și cafeaua, în rest le-am îndepărtat pe toate. Și a fost în ciuda a ceea ce credeau oamenii și în ciuda a ceea ce au crezut oamenii despre mine. Eram într-un moment în care nu credeam că pot să duc chestii la bun sfârșit.

(…) Partea asta, fumatul, alcoolul, nopțile pierdute, dulciurile despre care nu credeam că sunt un viciu, dar acum că am renunțat la zahăr îmi dau seama ce alegere bună am făcut, astea mă trăgeau cumva înapoi”, a subliniat Răzvan Simion.

Regretul starului de la Antena 1

Pe măsură ce anii au trecut, prioritățile moderatorului s-au schimbat. Și nu banii sunt acum pe primul loc. „Unii bani se și refuză. Munceam patru ore la Neatza și după aia trăgeam 10 ore la X Factor sau 12 ore, câte o lună și ceva. În iulie, decembrie, petreceri de companii, zboruri cu avionul.

Făceam mult prea multe, care nu mă umpleau de fericire… și poate făceam o umbră de bani. Am renunțat. Depinde pentru ce muncești, pentru a acumula sau au fugi de demoni”, spune vedeta Antena 1.

Iar regretul vieții lui Răzvan Simion, după ce confruntat cu probleme, pierderi și dezamăgiri, e unul singur: „Că n-am făcut lucrurile astea acum 20 de ani și că nu mi-am dat seama că nimic nu răsare din a cutreiera noaptea pe străzi să cauți un pachet e țigări, că era închis la magazinul din colț. Nu există o anestezie să te treacă prin anii tinereții și mai bine ridici capul din pământ și te confrunți cu ce ai de confruntat”, a concluzionat Răzvan Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *