De ce s-a despărțit Ștefan Bănică Jr. de prima sa soție? Adevărul tulburător din spatele poveștii de iubire în urma căreia s-a născut Radu Ștefan

De ce s-a despărțit Ștefan Bănică Jr. de prima sa soție? Adevărul tulburător din spatele poveștii de iubire în urma căreia s-a născut Radu Ștefan

În prezent, Ștefan Bănică Jr. se bucură de o viață de familie liniștită alături de Laviniei Pârva, actuala sa soție. În trecut, el a bifat un mariaj cu nume de top din industria de showbiz, și aici vorbim despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, scrie Click.ro.

Înainte de a fi împreună cu cele două vedete de televiziune, Ștefan Bănică Jr. s-a iubit, departe de ochii publicului, cu o femeie extrem de frumoasă, Camelia Constantinescu. De ce au ajuns cei doi la despărțire?

Cei doi au decis însă, la un moment dat, să meargă pe drumuri separate. Presa scria la acea vreme că infidelitatea ar fi fost motivul principal al separării. Despărțirea oficială s-a produs după ce Camelia Constantinescu a aflat din presă că Ștefan Bănică Jr. era deja implicat într-o relație amoroasă cu Andreea Marin. Din această relație a rezultat însă Radu Ștefan, primul copilul al lui Ștefan Bănică Junior.

În prezent, tânărul în vârstă de 22 de ani calcă pe urmele tatălui său. Tânărul este pasionat de muzică și actorie, dar nu își dorește să aibă parte de ajutor în carieră din partea părinților săi, importantă fiind doar susținerea pe care aceștia i-o oferă. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *