Delia, într-un costum de baie minuscul. A lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit

Delia, într-un costum de baie minuscul. A lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit

Delia Matache își surprinde din nou fanii, însă de data aceasta cu un costum de baie minuscul. Celebra cântăreață, în vârstă de 42 de ani, a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit.

Delia Matache, celebra cântăreață în vârstă de 42 de ani, și-a surprins din nou fanii, de data aceasta cu un costum de baie minuscul. Artista a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit, spre bucuria admiratorilor săi.

Rar își face apariția în costum de baie, dar când o face, Delia reușește să atragă toate privirile. Recent, vedeta a postat pe InstaStory o fotografie în care poartă un costum de baie cu print leopard, minuscul, care a lăsat la vedere o parte din sâni. Imaginea a stârnit rapid reacții din partea fanilor săi, care au apreciat curajul și forma fizică de invidiat a artistei.

Delia Matache a început să atragă atenția publicului la sfârșitul anilor ’90, când a debutat ca membră a trupei N&D, alături de Nick. Trupa a cunoscut un succes imens cu hituri precum „Vino la mine” și „Nu e vina mea”, piese care au dominat topurile muzicale și au devenit repere ale muzicii pop din România.

După despărțirea de N&D, Delia și-a continuat cariera solo, lansând primul său album, „Parfum de fericire”, în 2003. Acest album a marcat începutul unei cariere solo de succes, caracterizată prin lansarea constantă de hituri și o prezență scenică remarcabilă. De-a lungul anilor, Delia a devenit una dintre cele mai iubite și respectate artiste din România, cunoscută nu doar pentru muzica sa, ci și pentru stilul său nonconformist și carisma sa unică.

Delia suferă de patru afecțiuni neurologice

Delia Matache a vorbit recent deschis despre provocările pe care le întâmpină din cauza a patru tulburări neurologice. Într-un interviu recent, celebra cântăreață a dezvăluit că suferă de ADHD (Tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate), misofonie, anxietate și sindromul Peter Pan.

Aceste afecțiuni complică nu doar cariera artistică a Deliei, ci și viața de zi cu zi. ADHD îi afectează capacitatea de concentrare și organizare, misofonia îi provoacă o reacție intensă la anumite sunete, anxietatea aduce stări de neliniște și stres, iar sindromul Peter Pan se manifestă prin dorința de a evita responsabilitățile adulte.

Delia Matache a dezvăluit recent că suferă de ADHD, afecțiune care îi provoacă des insomnii. „Noaptea, când oamenii dorm, eu mai fac câte ceva. Eu nu dorm. Sunt bolnăvioară, sufăr de ADHD. Trebuie să fac foarte multe chestii, astfel nu sunt împlinită sufletește”, a mărturisit vedeta, în podcastul lui Gojira.

De asemenea, cântăreața a făcut și câteva declarații despre sindromul Peter Pan. „În esență, suntem niște copii dezvoltați. Ni se mai ridează pielea, avem experiență și bani, dar tot copii suntem. Ne cumpărăm jucării. Cu aceeași bucurie, mă uit și fac: iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri. Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine, copilăria mea m-a marcat”, preciza artista, în urmă cu un an.