Descoperire macabră în Oradea. Cadavrul unei femei, găsit într-o remorcă. Altă victimă cu multiple leziuni, descoperită într-un apartament. Update

Descoperire macabră în Oradea. Cadavrul unei femei, găsit într-o remorcă. Altă victimă cu multiple leziuni, descoperită într-un apartament. Update

O descoperire macabră a fost făcută într-un cartier din municipiulOradea, marți dimineața, 11 iunie, un cadavru fiind găsit într-o remorcă. Vehiculul a fost lăsat într-o parcare, fiind acoperit cu prelată.

UPDATE. O tânără a fost găsită în stare gravă, într-un apartament, în aceeași zonă

Apar informații șocante cu privire la crima din Oradea. O altă femeie a fost găsită într-un apartament aflat într-un bloc din zona parcării. Aceasta este în stare gravă, având multiple leziuni.

Este vorba despre o tânără care ar avea în jur de 20 de ani. Ea a fost transportată la spital, urmând să fie supusă unei operații chirurgicale.

În ceea ce privește femeia găsită moartă într-un geamantan, aruncat într-o remorcă, nu există date până la această oră. Este posibil ca cele două femeie să fie victime ale unor proxeneți.

De altfel, locatarii blocului au declarat pentru presa din Bihor că în zona respectivă ar locui mai multe tinere care ar practica prostituția. Oamenii spun că au auzit deseori scandaluri. Două persoane sunt audiate de polițiști, însă anchetatorii nu au precizat până acum dacă acestea sunt suspecte de crimă.

Cadavru găsit într-o remorcă, în Oradea. Anchetatorii iau în calcul varianta crimei

Un apel la 112 anunța, la primele ore ale acestei dimineți, evenimentul șocant. Un trup neînsuflețit a fost găsit într-o remorcă, în zona blocurilor Prima, de pe strada Oneștilor din orașul Oradea.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, criminaliștii și mascații, fiind desfășurate cercetări. Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor pentru efectuarea necropsiei.

Potrivit presei locale, se pare că ar fi vorba despre cadavrul unei femei, aflat în descompunere. De asemenea, trupul victimei ar fi fost găsit într-un geamantan, aruncat în remorca respectivă, arată Digi 24.

Anchetatorii iau în calcul varianta unei crime și sunt desfășurate cercetări pentru infracțiunea de omor. O persoană care ar avea legătură cu acest caz a fost ridicată de polițiști, precizează sursa citată.

Ebihoreannul.ro notează că remorca era lăsată între două locuri de parcare, blocate cu stâlpișori, fiind vorba, cel mai probabil, de un loc de parcare cumpărat. Cercetările continuă în acest caz, urmând să se stabilească, în mod exact, cum s-a produs tragedia.

Crimă șocantă în București. O femeie a fost ucisă și tranșată

Un caz similar a avut loc în luna aprilie. Cadavrul unei femei a fost descoperit pe un câmp la marginea autostrăzii Bucureşti – Piteşti, în apropiere de localitatea Olteni. Trupul era tranșat și băgat în saci de plastic.

Ancheta avea să arate că victima, o femeie de 38 de ani, damă de companie, a fost ucisă de un cetățean turc. Crima a avut loc în casa bărbatului, în cartierul bucureștean Rahova. Cei doi se cunoșteau de mulți ani.

Criminalul era client al femeii, iar cei doi s-ar fi certat din cauza unor sume de bani pe care turcul le-a împrumutat victimei. La un moment dat, bărbatul și-a pierdut cumpătul și a ucis-o cu bestialitate pe Mirela Bîtfoi.