Dezvăluiri uluitoare despre Neil Lennon, antrenorul dorit de Dan Șucu la Rapid: „M-am întâlnit cu el. Îi cam place șprițul”

Dezvăluiri uluitoare despre Neil Lennon, antrenorul dorit de Dan Șucu la Rapid: „M-am întâlnit cu el. Îi cam place șprițul”

Neil Lennon este unul dintre numele de pe lista cu antrenori a lui Dan Șucu pentru banca Rapidului. Tehnicianul nord-irlandez în vârstă de 52 de ani a antrenat ultima oară în Cipru, la Omonia Nicosia unde a putut fi observat îndeaproape de impresarul Christou Paraskevas, fost fotbalist în Liga 1 și apropiat al lui Elias Charalambous.

„Neil Lennon e stilul de manager gen Ferguson”. Caracterizare inedită a nord-irlandezului dorit de Rapid

Presa din Scoția a anunțat deja că Neil Lennon este noul antrenor al Rapidului. Tehnicianul care are în palmares 5 titluri cu Celtic în Scoția ar urma să semneze un contract pe doi ani. Christou Paraskevas, fostul fotbalist de la U Cluj și Pandurii Tg. Jiu, îl știe pe Neil Lennon din perioada în care antrenorul dorit de Rapid a pregătit-o pe Omonia Nicosia, în Cipru.

Neil Lennon a antrenat-o pe Omonia Nicosia în perioada februarie – octombrie 2022, reușind să câștige Cupa Ciprului și să ajungă în grupele UEFA Europa League. „Lennon e stilul de manager gen Ferguson. Echipa e pregătită zi de zi de asistenții lui.

El e omul care însă fixează liniile principale, monitorizează întreg programul, se implică direct acolo unde simte că trebuie făcute reglaje. Este adeptul unui fotbal ofensiv și pune mare preț pe o disciplină de fier”, a declarat Christou Paraskevas, potrivit sportpesurse.ro.

Dezvăluiri uluitoare despre Neil Lennon, antrenorul dorit de Dan Șucu la Rapid: „M-am întâlnit cu el. Îi cam place șprițul”

În aprilie 2021, după ce a plecat de pe banca lui Celtic, Neil Lennon a fost surprins în ipostaze care nu fac cinste unui antrenor de fotbal. Nord-irlandezul a fost filmat beat, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

„Nu știu cum se va obișnui cu realitățile și mentalitățile din Liga 1. Dacă o va face repede, poate fi un mare câștig pentru Rapid. Important va fi să înceapă și cu rezultate pozitive, pentru a capta fanii alături de noul proiect.

Mai ales în Giulești, unde galeria e foarte pretențioasă! M-am întâlnit de două ori cu Lennon în diferite contexte. Chestiunea cu depresia nu mi s-a părut de actualitate. Am băut o bere împreună.

Poate îi cam place șprițul, dar cărui britanic nu-i place? N-o să-l vedeți însă niciodată într-un mod necorespunzător la antrenamente sau meciuri”, a mai spus Christou Paraskevas.

Neil Lennon a relatat că suferă de depresie

În autobiografia sa pe care a publicat-o în 2006, ”Man and Bhoy”, Neil Lennon a mărturisit că a fost diagnosticat cu depresie încă din anul 2000, pe vremea când îmbrăca tricoul celor de la Leicester.

Nord-irlandezul a primit diagnosticul din partea lui Roddy McDonald, medicul lui Celtic. Neil Lennon a încercat să ascundă suferința pentru ca oamenii să nu asocieze problemele de sănătate cu performanța echipelor pe care le pregătește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *