Doi brașoveni, arestaţi după ce au fost prinşi în flagrant cu droguri pe care le vindeau cu 15.000 de euro. Unde erau ascunse drogurile. VIDEO

Doi brașoveni, arestaţi după ce au fost prinşi în flagrant cu droguri pe care le vindeau cu 15.000 de euro. Unde erau ascunse drogurile. VIDEO

Procurorii DIICOT Brașov au reținut doi bărbați pentru trafic de droguri de risc și mare risc, iar ulterior Tribunalul Brașov a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cei doi brașoveni au fost prinși în flagrant cu un kilogram de canabis și 150 de grame de cocaină, drogurile fiind ascunse în sistemul de sonorizare din mașină, iar inițial au fost reținuți.

„Măsura a fost luată după ce inculpații au fost prinși în flagrant în timp ce dețineau în vederea comercializării, pentru suma de 15.000 euro, cantitățile de aproximativ 1 kilogram de canabis (drog de risc) și 150 grame cocaină (drog de mare risc), ascunse în interiorul sistemului de sonorizare al unuia dintre vehiculele cu care se deplasau”, au transmis DIICOT și Poliția Română.

Apoi, sâmbătă, 24 februarie, Tribunalul Brașov a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor doi brașoveni, pentru 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *