Dolj: Un bărbat a fost arestat după ce a încercat să-şi omoare fosta iubită, încălcând ordinul de protecţie

Dolj: Un bărbat a fost arestat după ce a încercat să-şi omoare fosta iubită, încălcând ordinul de protecţie

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a mers acasă la fosta sa iubită, încălcând un ordin de protecţie, şi a încercat să o omoare. Femeia a ajuns la spital.

 

Un bărbat a încercat să-și omoare fosta iubită

 

Totul s-a întâmplat duminică seară, în comuna Malu Mare din județul Dolj. Cei alertați au fost agenții Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coşoveni. O femeie a raportat că sora sa, de 26 de ani, a fost agresată de fostul iubit, în vârstă de 35 de ani, din aceeaşi localitate.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că în seara zilei de 9 iunie, bărbatul s-a deplasat la locuinţa fostei concubine, încălcând interdicţiile stabilite prin ordinul de protecţie şi, prin folosirea unui obiect tăietor-înţepător, ar fi lovit-o pe aceasta în zona toracică.

Având în vedere concluziile medico-legale, obiectul vulnerant folosit şi zona anatomică vizată, precum şi probatoriul administrat în cauză, procurorul de caz a dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie, încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi violare de domiciliu”, a transmis IPJ Dolj.

Victima a fost transportată la spital. Cât despre agresor, Tribunalul Dolj a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.