Dominic Fritz: „USR nu susține candidat la președinție un plagiator” / Ironii la adresa lui Rareș Bogdan (VIDEO)

Dominic Fritz: „USR nu susține candidat la președinție un plagiator” / Ironii la adresa lui Rareș Bogdan (VIDEO)

Dominic Fritz, primarul reales al Timișoarei și candidat la șefia USR, a declarat că USR nu-l va susține pe Nicolae Ciucă, liderul PNL, în alegerile prezidențiale. El a făcut și glume pe seama liberalului Rareș Bogdan. Pe de altă parte, Fritz a insistat că e nevoie de o coagulare a forțelor veritabil de dreapta pentru ca președinția României să nu fie câștigată de Marcel Ciolacu (PSD).

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica Zilei”, moderată de Ioana Constantin pe B1 TV.

 

Fritz: USR nu-l va susține pe Ciucă la prezidențiale

 

Întrebat dacă USR respinge categoric susținerea candidatului PNL la prezidențiale, Dominic Fritz a răspuns: „Cred că miza acum e să găsim un președinte de dreapta, să nu avem președinte pe Ciolacu. În același timp, eu exclud ca ai mei colegi să susțină un plagiator candidat la președinție. Deci dacă dl Ciucă visează că va primi susținerea noastră, cred că asta va rămâne un vis”.

„În același timp, nu cred că e momentul pentru orgolii de partid, e momentul ca toți cei care vor cu adevărat un președinte de dreapta să stea la masă. Cu tot respectul, Rareș Bogdan nu e cineva care mai a e vreo credibilitate de a vorbi despre dreapta, tocmai el care a trădat dreapta și s-a dus în pat cu PSD”, a mai afirmat Dominic Fritz.

 

Cum vede Fritz alegerile parlamentare

 

Întrebat cum vede alegerile parlamentare dacă PSD și PNL vor avea și acolo liste comune, după ce au înroșit harta și la locale, Dominic Fritz a răspuns: „Nu aș subestima această forță a primarilor, și de aceea se va schimba total dinamica, și nu aș subestima frustrarea românilor, că ea există. Nu e niciun dubiu, și cei care au votat acum, din diferite motive, cu PSD-PNL sunt și ei frustrați, văd și ei cum cresc prețurile și tocmai de aceea e nevoie acum de o alternativă clară și e evident că USR trebuie să fie o forță în jurul căreia se construiește această alternativă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *