Drulă (USR): La Sectoarele 1 și 2, voturile bucureștenilor sunt furate pe față. Întreg procesul electoral a fost gândit în sprijinul comasaților PSD-PNL, pentru a înlătura orice opoziție. Voturile trebuie renumărate (FOTO)

Drulă (USR): La Sectoarele 1 și 2, voturile bucureștenilor sunt furate pe față. Întreg procesul electoral a fost gândit în sprijinul comasaților PSD-PNL, pentru a înlătura orice opoziție. Voturile trebuie renumărate (FOTO)

Cătălin Drulă, președintele demisionar al USR, a acuzat că „la Sectoarele 1 și 2, voturile bucureștenilor sunt furate pe față” și că, de altfel, întreg procesul electoral „a fost gândit în sprijinul comasaților PSD-PNL, pentru a înlătura orice opoziție”. Drulă a insistat că doar prin renumărarea voturilor putem fi siguri că alegerile din cele două sectoare au fost corecte.

 

Drulă reclamă fraude la Sectoarele 1 și 2

 

„Voturile noastre sunt sub atacul PSD-PNL.

La Sectoarele 1 și 2, voturile bucureștenilor sunt furate pe față. Este o insultă la adresa democrației și a fiecărui votant cinstit.
Fapte.

Sectorul 1. Secția 144: Procesul verbal inițial arăta 193 de voturi pentru Clotilde. În sistem, la voturile înregistrate, au apărut doar 7 voturi pentru actualul primar. Secția 31 – 195 de voturi de la Clotilde Armand au fost transferate către Blocul Suveranist, eroare care a fost corectată în cele din urmă.

Sectorul 2. Au dispărut 504 voturi. 504 voturi care lipsesc din procesele verbale. În același sector, 333 de voturi obținute de Radu Mihaiu au fost transcrise în dreptul altui candidat. Eroarea a fost recunoscută de comisia de numărare, dar Biroul Electoral de Sector refuză să corecteze.

Sunt doar câteva exemple. Șirul neregulilor este mai mare. Sunt voturi mutate de la un candidat la altul, voturi care pot face diferența între modernizare și hoție”, a transmis Cătălin Drulă, pe Facebook.

 

Drulă: Voturile trebuie renumărate

 

Drulă a acuzat apoi că întreg procesul electoral a fost gândit de PSD-iști și PNL-iști pentru a-i avantaja pe ei.

„Voturile trebuie renumărate, pentru că doar așa putem asigura corectitudinea acestor alegeri.

Măcar acum, în ultimul moment, le cer lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă să se oprească. Întreg procesul electoral, plecând de la comasarea alegerilor și până la numirea în fruntea AEP a lui Toni Greblă, a fost gândit în sprijinul comasaților PSD-PNL, pentru a înlătura orice opoziție, vedem astăzi, chiar prin fraudă”, a mai scris Cătălin Drulă, pe Facebook.

De altfel, Clotilde Armand și Radu Mihaiu, candidații USR în cele două sectoare, au publicat marți mai multe posibile dovezi ale unor posibile fraude la alegeri:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *