„E o veste proastă că Mircea Lucescu nu vine la Rapid”. Declarația surprinzătoare venită dinspre Craiova

„E o veste proastă că Mircea Lucescu nu vine la Rapid”. Declarația surprinzătoare venită dinspre Craiova

Mircea Lucescu și Dan Șucu au avut o nouă întâlnire pentru a discuta o eventuală numire a lui „Il Luce” pe banca tehnică a clubului Rapid din sezonul viitor.

Din păcate pentru finanțatorul giuleștenilor, antrenorul a refuzat oferta patronului de a se alătura clubului „alb-vișiniu”, declarând că nu poate să preia echipa în acest moment.

„E o veste proastă că Mircea Lucescu nu vine la Rapid”

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a avut o intervenție telefonică la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

Întrebat de Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, dacă „E o veste bună că Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Șucu”, finanțatorul clubului din Bănie a declarat că l-ar fi vrut pe „Il Luce” pe banca tehnică a celor de la Rapid din sezonul viitor.

„Este o veste proasta că Mircea Lucescu nu vine la Rapid. Domnia sa ridica mult nivelul campionatului nostru și nivelul competiției. Și competitorii domniei sale, Dan Petrescu, Costel Gâlcă, toți antrenorii din Liga 1 și-ar fi dorit să aibă o confruntare cu Mircea Lucescu.

Până și Gigi Becali și-ar fi dorit. Am fi devenit, din punctul meu de vedere, mai buni. Cunoșteam mai multe chestii. Cred că venirea lui Mircea Lucescu ar fi crescut nivelul calităților antrenorilor români.

Era o veste bună pentru fotbalul românesc dacă venea la Rapid. Pentru Craiova era un factor de competiție în plus. Dar pentru fotbalul românesc ar fi fost bine dacă accepta”, a declarat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

Mircea Lucescu l-a propus pe Marius Șumudică în locul său la Rapid

În întâlnirea avută cu Dan Șucu, patronul celor de la Rapid, Mircea Lucescu i-ar fi propus finanțatorului din Giulești să-l numească pe Marius Șumudică antrenor în detrimentul lui Neil Lennon, tehnicianul din Irlanda de Nord care nu va fi prezent la derby-ul cu FCSB.

„Mircea Lucescu nu va ajunge în această vară la Rapid. În aceste condiţii, a rămas bătălie în doi: Neil Lennon şi Marius Şumudică.

A contat foarte mult în decizia lui Mircea Lucescu faptul că cei de la minister nu vor să dea baza Pro Rapid. A fost dezamăgit Il Luce de această atitudine. Dar Lucescu îl va ajuta în continuare pe Dan Şucu.

Şi mai ştiu ceva. Ceva foarte interesant, când Dan Şucu l-a întrebat, Mircea Lucescu i-a răspuns: Marius Şumudică“, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

„E o veste proastă că Mircea Lucescu nu vine la Rapid”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *