Ea este femeia găsită moartă într-o valiză, în remorca unei mașini din Bihor. Sora ei a fost bătută crunt

Ea este femeia găsită moartă într-o valiză, în remorca unei mașini din Bihor. Sora ei a fost bătută crunt

Polițiștii au reușit să identifice corpul neînsuflețit descoperit într-o valiză aflată în remorca unei mașini în Bihor. Victima este o tânără de 31 de ani din Bihor, care se pare că a fost ucisă la sfârșitul săptămânii trecute într-o altă locație decât cea unde a fost găsită.

Femeie găsită moartă într-o valiză

Se presupune că suspecții intenționau să îngroape corpul femeii. Un bărbat a sunat în această dimineață la 112 pentru a raporta un miros puternic provenind din remorcă, iar Observator scrie că acesta a fost și autorul crimei, având-o complice pe partenera sa. Cei doi ar fi încercat să-i ducă pe anchetatori către o pistă falsă.

El a fost, de asemenea, cel care i-a informat pe polițiști că ar putea exista o persoană sechestrată într-un bloc din apropiere, potrivit informațiilor publicate de Antena 3 CNN. 

La fața locului, polițiștii au găsit trei femei în apartament, dintre care una era într-o stare foarte gravă, bătută și subnutrită. Vecinii au povestit că aceste femei erau foarte slabe și căutau mâncare în gunoaie.

Procurorii au stabilit că femeia grav rănită este sora mai mică a victimei ucise. Ea a fost transportată la spital și nu a putut fi interogată din cauza rănilor severe, inclusiv la nivelul feței, care au lăsat-o desfigurată, maia arată sursa citată.

Femeile erau obligate să se prostitueze

Între timp, procurorii au interogat mai multe persoane, inclusiv un bărbat și concubina acestuia. Vecinii susțin, potrivit Antena 3 CNN, că în apartamentele din acel bloc se desfășurau activități de prostituție și proxenetism, menționând că adesea auzeau certuri și bătăi.

Ei au mai spus că surorile erau foarte slabe, căutau mâncare în gunoaie și purtau aceleași haine zilnic. Toate persoanele suspecte în acest caz sunt acum în custodia poliției, iar în cursul serii este foarte probabil să fie dispusă reținerea lor.

Totul s-a aflat marți dimineață

Marți, în municipiul Oradea, a fost găsit cadavrul unei femei într-o remorcă de autoturism parcată în zona blocurilor Prima de pe strada Oneștilor.

Oamenii din zonă au făcut descoperirea după ce au fost alertați de un miros puternic. Cadavrul femeii era ascuns într-o valiză acoperită cu nisip, plasată într-o remorcă mică, parcată în cartierul rezidențial.

Surse din anchetă au declarat pentru Antena 3 CNN că este vorba despre un omor deosebit de grav. Trupul neînsuflețit al femeii a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor pentru autopsie.