Fanatik SuperLiga, vineri, 17 mai, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top înainte de ultima etapă a sezonului

Fanatik SuperLiga, vineri, 17 mai, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top înainte de ultima etapă a sezonului

FANATIK SUPERLIGA revine în forță, vineri, 17 mai, ora 10:30, cu o ediție ce se anunță a fi extrem de spectaculoasă. Cristi Coste vă invită „Să facem show” înainte de etapa cu numărul 10 din play-off-ul SuperLigii. Emisiunea va putea fi urmărită în direct pe www.fanatik.ro.

Fanatik SuperLiga, vineri, 17 mai, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top înainte de ultima etapă a sezonului

Lupta din SuperLiga pentru cupele europene continuă până în ultima etapă. CFR Cluj și Universitatea Craiova se bat pentru locul 2 la finalul sezonului, care duce direct în turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

Totodată, în perioada imediat următoare vor avea loc meciurile tur de la barajul pentru menținere/promovare în SuperLiga. FC Botoșani și CS Mioveni deschid balul vineri, 17 mai, în timp ce Dinamo o întâlnește pe Csikszereda pe teren propriu, luni, 20 mai.

Nu în ultimul rând, U Cluj și Oțelul se duelează duminică, 19 mai la barajul din play-out pentru UEFA Conference League. Cristi Coste vă dă întâlnire cu cele mai tari reacții, comentarii și analize alături de invitații Dănuț Lupu, Giani Kiriță, Robert Niță și Alin Buzărin.

Prin telefon vor intra în direct cele mai relevante personaje din fotbalul românesc care vor spune lucrurilor pe nume. Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize.

Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK, mai ales că cele mai galonate cluburi din SuperLiga se pregătesc deja pentru sezonul următor. Fiți la curent cu cele mai tari informații din sportul românesc în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, luni, 13 mai, ora 10:30. Spectacolul continuă

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *