Focizz a Rádió GaGával!

Focizz a Rádió GaGával!

Regisztrálj a Rádió GaGa „A játék neve futball” játékába, és nyerj! A játékban való részvételhez nincs is más teendőd, mint június 10. – július 15. között elküldeni a 0730-548 888-as számra SMS-ben vagy WhatsApp-on keresztneved, telefonszámod és a megyét, ahonnan hallgatsz bennünket.

A játék június 15-én veszi kezdetét, amikor is ha téged hívnak műsorvezetőink, és helyesen válaszolsz a focival kapcsolatos kérdésükre, akkor azonnal megajándékoznak, de 17:00 óra után a napi fődíjak egyike is a tiéd lehet.

Kíváncsi vagy, hogy mi mindent lehet nyerni? Mutatjuk:

a parajdi Sun Garden jóvoltából 6 hallgatónkat ajándékozzuk meg fejenként egy-egy 50 lejes utalvánnyal;
a székelyudvarhelyi AWG üzlet 5 darab 100 lej értékű vouchert ajánlott fel játékunkba, melyek felhasználhatóak úgy papír-írószer termékeikre, mint baba- és gyerek játékaik bármelyikére;
az étkezés vonalon maradva, a Karpaten Milk vállalkozás 15 darab 100 lej értékű sajtcsomaggal lepi meg nyerteseinket;
a Sport Világ részéről átadásra kerül 1 darab 300 lej értékű hivatalos Európa-Bajnoki meccslabda replika;
a Fontana Spa & Balneo 3 darab 170 lej értékű spa relax masszázsutalvánnyal kedveskedik játékos kedvű hallgatóinknak;
az éleslátás támogatói, a Lénárt Optika 10 darab 200 lej értékű utalvánnyal örvendezteti meg szerencsés hallgatóinkat;
10 darab 150 lej értékű gumiabroncsokra vagy kiegészítőkre szóló utalványt ajánlott fel a Marsorom Kft.;
a sepsiszentgyörgyi Hajmed 6 darab 100 lej értékű utalványt kínál fel a szerencsés nyerteseknek, melyek bármelyik szolgáltatásukra felhasználhatóak;
a Melinda Instal 10 darab 100 lejes utalvánnyal ajándékozza meg hallgatóinkat;
az édesszájú nyerteseinknek a Mokka cukrászda kedveskedik összesen 10 darab 100 lej értékű utalvánnyal, mely bármely termékükre felhasználható;
ha már Európa-bajnokság, milyen ajándék is dukálna jobban, mint 10 darab 120 lej értékű focilabda a parajdi Gamma üzlet jóvoltából;
a Barb’s Handmade Art jóvoltából 5 darab 100 lej értékű kézműves termékeket rejtő csomaggal lehetnek gazdagabbak hallgatóink;
a Viking Design&Advertising 15 darab 100 lej értékű utalvánnyal örvendezteti meg a szerencséseket, mely utalványok felhasználhatóak megszemélyesített termékeik bármelyikére;
a sportkedvelőknek kedveznek a Running Fesztivál Csíkszereda által biztosított ajándékok is, hiszen három 40 lej értékű családi benevezésre alkalmas belépőt biztosítanak, ugyanakkor 2 szerencsés hallgató egyenként egy 130 lej értékű regisztrációs díjat nyer, mely felhasználható az 5 kilométeres szakasz teljesítésére. Végül, de nem utolsó sorban 2 hallgatónk benevezhet a 10 kilométeres futásra is, melynek értéke 130 lej személyenként;
a mozgásnál maradva a székelyudvarhelyi TÉR gondolt a táncoslábúakra is, hiszen egy 100 lej értékű bérletet ajánlott fel, mely társastánc oktatásra használható fel, valamint egy 150 lej értékű bérlet is keresi gazdáját, mely felhasználható táncterápiás foglalkozásaik bármelyikére;
Andreea Deák Makeup Artist jóvoltából a következő nyeremények keresik gazdájukat: egy 50 lej értékű menyasszonyi beauty táska, egy 70 lej értékű szépségtanácsadói táska, valamint egy 150 lej értékű alkalmi sminkre felhasználható utalvány;
a gyergyószentmiklósi Senior férfiruha szaküzlet 5 darab 100 lej értékű utalványt kínál azon hallgatóink számára, akik esküsznek az eleganciára.

Nap végi nyereményekben sem lesz hiány:

a sepsiszentgyörgyi Sport Világ felajánlásából egy magyar válogatott mez találja meg tulajdonosát, aminek az értéke 450 lej;
a Bécsi szelet étterem és rendezvényterem 1 darab 300 lej értékű két személyes vacsorautalvánnyal kedveskedik;
egy 250 lej értékű utalvány a Sun Garden felajánlásában, amely asztalfoglalással egybekötött fogyasztásra használható fel;
a Melinda Instal két rendkívüli ajándékkal kedveskedik, hiszen egy szerencsés hallgatónk egy 1549 lej értékű Blautech légkondicionálóval, míg egy másik regisztrálónk egy 1421,15 lej értékű, 10 vákumcsöves, 100 literes, nyílt rendszerű Gobe napkollektorral lehet gazdagabb;
örömet szerez a VIBE a fesztiválkedvelő hallgatóinknak, hiszen 5 darab páros belépőt ajánlott fel, melyek egyenként 789 lej értékűek;
a Mountain-Rest Panzió jóvoltából 4 darab mini wellness-élményben lehet részük nyerteseinknek, hiszen a darabonként 260 lej értékű utalvány 2 órás jakuzzizással egybekötött szaunázást, illetve limonádéfogyasztást tartalmaz 4 fő részére;
a Fontana Spa & Balneo 6 darab 170 lej értékű spa relax masszázsutalvánnyal kedveskedik játékos kedvű hallgatóinknak.

A játék hivatalos szabályzatát itt találod!

Támogatók

Andreea Deák Makeup Artist számára a smink egy kiegészítő és segítő eszköz, amivel előcsalogatjuk és kiemeljük a belső szépséget, hangsúlyozzuk a kisugárzásunkat Nőként, bármilyen korosztályban, legyen szó menyasszonyokról, koszorúslányokról és bárki másról, aki valamilyen eseményre készül.

Az egyediség, a kifinomultság, a minőség és a jelenkor aktuális trendjei mindig mérvadóak, amikor a hölgyek sminkjeit készíti.

Hat év Budapesten töltött karrier után, több filmforgatás, reklámanyagok, színház világ, magazin megjelenések, divatbemutatók, fotózások bussines és fashion vonalon, videoklippek, nemzetközileg elismert sminkmesterek, mentorok és szakképzett oktatás után sokrétű tapasztalattal és nyitottsággal tud szolgálni azoknak a hölgyeknek, akik sminkesszolgáltatásokat keresnek Sepsiszentgyörgyön, a Venus Elite Bridal szalonban.

Az AWG több mint 20 éve működő családi kisvállalkozás, mely a sok év alatt végig a vásárlók igényeit tartva szem előtt szerezte be a kínált árukészletet.

Székelyudvarhely szívében, két üzlethelyiségben is színes választékkal várják vásárlóikat. Termékeik között megtalálhatóak az irodaszereken, tanszereken kívül a baba- és gyerekjátékok bő kínálata is.

Schnebli Barbara, a Barb’s Handmade Art alapítója közel egy évtizede kezdett bele a makramé csomózás kitanulmányozásába. Míg kezdetben csak hobbiként tekintett tevékenységére, mára már vállalkozássá nőtte ki magát, ahol a környezettudatosság és a magas minőség megtartása az elsődleges szempont.

Munkáiban 100%-osan újrahasznosított anyagokat, valamint tiszta pamutot használ, így az általa készített dekorációk és kiegészítők nemcsak szépek, hanem etikusak és környezetbarátok is.

A Bécsi szelet étterem és rendezvényterem elkalauzol téged a gasztronómiai utazás világába! Az étterem és rendezvényterem Csíkszeredában található, a Brassó felőli kijáratánál, ahol izgalmas ízek és minőségi szolgáltatások várnak rád. Exkluzív rendezvénytermük elegáns környezetet biztosít minden alkalomhoz.

Séfjeik művészien komponált ételekkel és ízvilággal kápráztatják el a hozzájuk betérő vendégek ízlelőbimbóit.

Nem csak ízben, de kiszolgálásban is egyedi élményt kínálnak, amely minden érzékszervedet elvarázsolja. Fedezd fel velük a kulináris élvezetek világát!

Magas hegyek, tiszta levegő és magas minőségű kezelések a test és a szellem frissességének helyreállítására a Fontana Spa & Balneo Borszékben.

Lazíts a beltéri szaunák és medencék pihentető melegében, vagy hűsölj a medencékkel és szaunákkal felszerelt kültéri wellness-kertben. A spa és wellness kezelések a teljes jólét érzését nyújtják. Töltődj fel a hegyek, a víz és az érintetlen levegő erejével!

A parajdi Gamma üzlet 2006-ban indult családi vállalkozásként, és azóta is szívvel-lélekkel szolgálják ügyfeleiket. Kezdetben ruházat és cipők széles választékával álltak a vásárlók rendelkezésére. Az évek során elkötelezettségük és szenvedélyük növekedett, így 2016-tól elektronikai részleggel is bővültek. Itt megvásárolhatóak kis konyhai kiegészítők (pl. kenyérpirítók, vízforralók), valamint nagyobb háztartási eszközök (pl. hűtőszekrények, mosógépek) is. Emellett választhatunk televíziókat is a legújabb modellektől kezdve a különböző méretű és funkciójú készülékekig.

A Gamma egyik különlegessége a szőnyegszabászat: ezeket méretre vágják és beszegik, így ügyfeleik pontosan olyan szőnyeget kaphatnak, amilyet szeretnének.

Ez a szolgáltatás egyedülálló a környéken, a gammások pedig büszkék rá, hogy ezzel is ki tudják elégíteni ügyfeleik igényeit.

Sepsiszentgyörgyön a Hajmed az Akác utca 1/A szám alatt, a Béres Optic felett új szolgáltatásokkal várja kedves klienseit.

Kínálatukban elérhetőek az orvosi vizsgálatok minden típusú jogosítványhoz (A, B, C, D, E, TR), alkalmazáskor és periodikusan, valamint fegyverviselési engedélyhez.

Céljuk, hogy ügyfeleik számára a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb szolgáltatást nyújtsák. Minden egészségügyi vizsgálatot modern eszközökkel és magas színvonalon végzik. Tapasztald meg a Hajmed professzionális és barátságos légkörét te is!

Tekerőpataki Karpaten Milk – igazi sajt, igazi íz! Kiváló minőségű érlelt sajtjaik és tejtermékeik svájci technológiával készülnek.

A modern gyártási folyamatot és a svájci tejfeldolgozási tapasztalatokat ötvözve, saját és svájci receptek alapján készült érlelt sajtjaik prémium kategóriába sorolhatók.

Indulásuk óta sokat bővült a termékskála, jelenleg 23 féle sajtkülönlegeséggel és friss termékkel szolgálják ki a kedves vásárlókat.

A Lénárt Optika 1996-ban alakult, lassan 3 évtizede gondoskodik a háromszéki emberek tisztánlátásáról.

Széles áruválaszték, magasan képzett szakemberek, valamint a legújabb szemvizsgáló eszközökkel felszerelt üzletek várják a látásproblémákkal küzdő ügyfeleket,

Sepsiszentgyörgyön, Kézdivásárhelyen és Kovásznán. Lénárt Optika, azért, hogy ön jobban lásson!

A MARSOROM több mint 22 éve meghatározó szereplője a romániai gumiabroncspiacnak. Központja Nagyernyében, Maros megyében található, ahol modern abroncsközpont, korszerű raktárak, kerékszerviz és irodák várják az ügyfeleleket. Országos terjesztési hálózatuk stratégiailag elhelyezett munkapontokkal rendelkezik Bukarestben, Brassóban és Nagyváradon.

Jövőorientált stratégiájuk a képzett személyzetre, gyors szállításra és specializált szervizre épül.

A MARSOROM optimális megoldásokat kínál minden járműtípusra, beleértve a szerelést, kiegyensúlyozást és javítást. MARSOROM – mozgásban tartjuk ügyfeleinket, hogy mindig időben hazaérjenek!

A Melinda Instalt értékes és megbízható partnerként ismerik úgy a vásárlók, mint a fogyasztók, a beszállítók és a közösségek is, ahol tevékenykednek.

Ügyfeleik és partnereik a beépített fürdőszobák és szaniterek széles választéka mellett komplett terveket is kínálnak, ezáltal biztosítva a technikai támogatást és a legkülönbözőbb szolgáltatásokat.

A Melinda Instal csapata szenvedélyes munkájuk iránt. Küldetésük így nem lehet más, minthogy innovatív és környezetbarát megoldásaikkal biztosítsák vásárlóik számára a kényelmes otthont. Melinda Instal – ez a minőség kényelemmel jár!

A Mokka cukrászdában a sütemények otthoni receptek alapján készülnek, otthoni módszerekkel, saját ízviláguk tükröződéseként, alapanyagaikat pedig helyi termelőktől vásárolják. A hagyományos sütemények mellett igyekeznek, az idők új kihívásaira reagálva, folyamatosan bővíteni termékpalettájukat. Gondolnak azon ügyfeleikre is, akik a glutén- és laktózmentes étrend mellett tették le voksukat, vagy éppen a raw vegan konyha szerelmeseire.

Kézműves termékeik kétkezi munka eredményei, minden díszítést egyedi tervezés előz meg, a vásárló óhaja szerint.

Az, hogy rengetegen évek óta visszatérő vásárlóik, annak az ékes bizonyítéka, hogy jól dolgoznak, és hogy ízletes és finom Mokka sütemények és torták kerülnek a csíkszéki otthonok asztalaira.

A Mountain-Rest Panzió Hargita megyében, Piricskén, Csíkszeredától 15 km-re, a fenyvesek ölelésében található.

A panzió elhelyezkedése és szolgáltatásai kiváló lehetőséget nyújtanak a családi, baráti események megszervezésére, és tökéletes választás a céges rendezvények, csapatépítők, konferenciák számára is.

Tíz napsütéses szobával és két lakosztállyal rendelkezik, 24-28 személy számára biztosítva kényelmes elszállásolást. Konferencia terem, műfüves focipálya, sósvizes dézsa, mini-wellness szolgáltatás, grillezési lehetőség és szervezett programok – Mindez a recept egy tökéletes kikapcsolódáshoz. Részletek: www.mountain-rest.ro

Senior férfiruha szaküzlet, ahol a stílus és a minőség találkozik.

Ha a legjobb öltönyöket, zakókat, mellényeket, ingeket és kiegészítőket keresed, akkor látogass el Gyergyószentmiklóson a Szabadság tér 18. szám alá. Folyamatosan bővülő termékkínálat, minden alkalomhoz illő ruhadarabok széles választéka vár. Legyél te a legelegánsabb férfi a környéken!

A sepsiszentgyörgyi Sport Világban mindent megtalálsz, ami a sportoláshoz szükséges, több mint 24 éve vannak a piacon.

Legyen szó edzőruhákról, sportoláshoz szükséges kiegészítőkről, futócipőről, mezről vagy akár focilabdáról a Sport Világban megtalálod a számodra megfelelőt.

Válogass kedvedre az Adidas, Nike, Puma, Under Armour vagy Joma termékek közül, és kényelmesen hódolj kedvenc sportágadnak. Ha pedig minden nem lenne elég, akkor még egy 5 hónapos garanciát is vállalnak minden termékre. Tekintsd meg kínálatukat weboldalukon!

Bemutatkozik a parajdi Sun Garden pizzázó és nyárikert, ahol megtalálod az élmény, a jó hangulat és a finom falatok tökéletes kombinációját. Ha szereted az igazi olasz pizzákat vagy a mennyei sült bordákat, akkor jó helyen jársz. De ez még nem minden!

A Sun Gardenben szinte mindig történik valami izgalmas, amivel jobbá teheted az estédet: legyen az egy mozifilm vagy a legfrissebb sportesemény. Nemcsak a gasztronómiai élvezetekre helyezik a hangsúlyt, hanem a kényelemre és a szórakozásra is.

Éttermük egy újszerű nyári kerttel rendelkezik, ahol vendégeik kellemes környezetben élvezhetik az étkezést a friss levegőn. Emellett a szépen berendezett benti részük is ideális választás lehet bármilyen alkalomra, legyen szó családi ebédekről, baráti összejövetelekről vagy üzleti megbeszélésekről. Ne hagyd ki az izgalmas sporteseményeket sem! Óriáskivetítőjükön élőben követheted kedvenc csapatod küzdelmeit, miközben kényelmesen elhelyezkedsz és élvezed az ételeiket, italaikat.

A TÉR egy székelyudvarhelyi, 2022-ben indult tánc- és mozgásstúdió. Programkínálatukkal igyekeznek minden korosztályt megszólítani, változatos tevékenységekkel gazdagítani a város életét.

Eseményeik között leginkább olyan foglalkozások szerepelnek, amelyek a test átmozgatásán keresztül hatnak a belső folyamatokra, utat engedve ezáltal a gondolatoknak, érzéseknek.

Portfóliójuk közé tartoznak a különböző közösségi programok, mint a gardróbvásárok, kiállítások, könyvbemutatók, koncertek, kézműves vásárok. A heti rendszerességgel ismétlődő kínálatukban helyet kapnak a gyerekfoglalkozások, mint kortárstánc, gyereknindzsa, balett és talajtorna. A felnőttek részére lindy hop kurzussal, társastánccal, táncterápiás foglalkozásokkal, jógával és improvizációs körrel készülnek hétről hétre. TÉRjetek be hozzájuk!

A Városi Sport Klub Csíkszereda szervezésében a Running Fesztivál Csíkszereda idén is várja a sportolni vágyókat és a futás szerelmeseit. A kétnapos rendezvény, amelyre 2024. szeptember 13-án és 14-én kerül sor, számos izgalmas programot kínál minden korosztály számára. A fesztivál változatos távokkal – éjszakai terepfutás, 5 km, 10 km, félmaraton és maraton, maratoni váltó – biztosít kihívást a kezdőknek és a tapasztalt futóknak egyaránt. A családokat – 2,5 km – és gyerekeket – 3 km – külön futamokkal és szórakoztató programokkal várják, hogy ők is részesei lehessenek a mozgás örömének.

A futás mellett a résztvevők Csíkszereda látványosságait is megcsodálhatják. A Running Fesztivál a sportolás mellett kiváló lehetőséget nyújt új barátságok kötésére és a közösségi élmény erősítésére.

Ne hagyd ki ezt a remek alkalmat, és csatlakozz a csíkszeredai Running Fesztiválhoz! Jelentkezési határidő 2o24. augusztus 25. A fesztiválra a jelentkezés online történik a www.runningfestival.ro oldalon.

Hiánypótló diákfesztiválként indult, mára Erdély, tágabb értelemben pedig Románia legnagyobb magyar bulija lett: ez a marosvásárhelyi VIBE Fesztivál. Nyolc év alatt elérte mindazokat a mérföldköveket, amelyeket minden nagyravágyó fesztivál megcélozhat magának. Már első kiadása után beválogatták Európa legjobb tíz új fesztiválja közé, felkerülve ezzel a magyarországi és nemzetközi fellépők mentális radarjára. A Félsziget egykori helyszínén megálmodott fesztivál izgalmas alternatívákat nyújt a szabadidő tartalmas eltöltésére, legyen szó akár a VIBE KOLI és a Fashion Corner előadásairól, akár a sportprogramokról vagy a strandolásról.

Bár évekig a huszonévesek fesztiváljaként volt ismert, 2023-ra átlépte határait, több mint 102 000 fesztiválozó számára biztosítva a nyár legemlékezetesebb élményét.

A VIBE Fesztivált idén július 4–7. között szervezik meg Marosvásárhely mellett, ahol olyan neves előadók lépnek fel, mint Jason Derulo, Sigala, Sigma, Fedde Le Grand, Dubfire és Traumer, mellettük pedig erdélyi és magyarországi zenekarok, mint például Beton.Hofi, Pogány Induló, Halott Pénz, Bagossy Brothers Company, 4S Street, ByeAlex és a Slepp, Ivan and the Parazol és még sokan mások. A VIBE Fesztiválra szóló jegyeket a vibefestival.ro honlapon szerezhetik be az érdeklődők.

A Székelyudvarhely melletti, fenyédi Viking Design Advertising közel 10 éve valósítja meg ügyfelei egyéni elképzeléseit.

Szolgáltatásaik közé tartozik a nagyformátumú nyomtatás, öntapadós matricák, bannerek, autó- és textilfeliratozások, kirakat dekorációk, reklámtáblák, névjegykártyák, szórólapok, vászonképek és különféle ajándéktárgyak tervezése és kivitelezése.

Bízd rájuk elképzeléseidet, és ők megvalósítják azokat!