Fotbaliști ai Rapidului surprinși într-un club de noapte după înfrângerea cu Poli Iași. Daniel Niculae: Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată

Fotbaliști ai Rapidului surprinși într-un club de noapte după înfrângerea cu Poli Iași. Daniel Niculae: Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată

Alexandru Albu și Andrei Borza vor fi excluși din lotul Rapidului pe termen nedeterminat, ca urmare a faptului că au fost surprinși în club după înfrângerea de la Poli Iași, a anunțat președintele clubului giuleștean, Daniel Niculae, pentru GSP.ro.

 

Alexandru Albu și Andrei Borza, în club după înfrângerea cu Poli Iași

 

Rapid venea după cinci victorii consecutive și a condus la Poli Iași, dar a scăpat meciul din mână și a fost învinsă cu 3-1. Eșecul a venit într-un moment în care giuleștenii începuseră să spere la titlu, fiind cu atât mai dezamăgitor.

Echipa a rămas la Iași până a doua zi, iar Alexandru Albu și Andrei Borza au fost surprinși într-un club de noapte.

Președintele Rapidului a anunțat că vor fi excluși din lot

 

Daniel Niculae a anunțat că Albu și Borza „vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată”.

„Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară!

Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a declarat președintele Rapidului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *