George Burcea vrea să recupereze timpul în care a fost departe de fetițele sale. Cum le răsfață pe Ella și pe Clara: „Dacă vor să mă pun în cap, mă pun în cap”

George Burcea vrea să recupereze timpul în care a fost departe de fetițele sale. Cum le răsfață pe Ella și pe Clara: „Dacă vor să mă pun în cap, mă pun în cap”

George Burcea s-a întors de ceva timp în România și vrea să recupereze tot timpul în care a fost departe de fetițele sale. Actorul adoră să aibă multe activități alături de Ella și de Clara, care deja se gândesc la o carieră artistică.

După mai multe luni în care a stat departe de fetițele sale, George Burcea s-a întors în România din Statele Unite ale Americii. Fostul soț al Andreei Bălan declară într-un interviu pentru playtech.ro că nu va mai pleca prea curând din țară, pentru că are foarte multe proiecte de aici. Unul din motivele pentru care George Burcea nu vrea să mai plece prea curând peste Ocean îl reprezintă cele două fetițe ale sale.

„Deocamdată stau în țară pentru că e nevoie să terminăm filmările la Noaptea lui Vlad, după care mai încep încă unul în vară și mai am încă unul în toamnă. Iar în America o să merg, dar nu știu exact când, probabil în toamnă după ce voi termina proiectele sau dacă se ivește între timp ceva și voi avea timp, voi merge și acolo. Dar acum stau în țară, fac proiectele, stau cu copiii, e nevoie să stau cu copiii, pentru că am fost plecat destul de mult”, a spus actorul.

George Burcea le-a luat pe cele mici la filmările pentru serialul de la Antena 1, „Bravo, tată”, iar acestea au fost foarte încântate. Actorul vrea să le arate fiicelor sale cu ce se ocupă și să înțeleagă mai bine ce înseamnă meseria tatălui lor.

„Cu siguranță, deja am vorbit cu ele și în ultima mea zi de filmare pentru că o să fie mai ușor pentru mine, o să le aduc și pe ele. Pentru că mi-aș dori să le duc cumva la fiecare filmare pe care o am, să vadă ce face tatăl lor, să nu le arăt doar produsul finit, să mă vadă în acțiune”.

Pentru că vin dintr-o familie de artiști, Ella și Clara visează la o carieră în același domeniu. „Sincer, am mai întrebat așa în joacă ce vor: una cântăreață, cealaltă doctoriță de căței deocamdată, uneori zice că vrea să fie doctoriță de bebeluși. Se vor gândi ele când vor fi mari”, a spus George Burcea pentru sursa mai sus-menționată.

„E nevoie să le sprijinim, nu să le forțăm să facă ceva”

Actorul spune că indiferent de cariera pe care Ella și Clara o vor dori, el le va fi alături necondiționat și le va susține. „Normal, e nevoie să le sprijinim, nu să le forțăm să facă ceva, ăsta este punctul meu de vedere, să le arătăm mai multe domenii de activitate și unde se vor regăsi, acolo e bine să rămână”.

Întrebat ce activități preferă să facă alături de fiicele sale, George Burcea a răspuns că el le îndeplinește orice dorință. De asemenea, actorul se lasă fardat și coafat de Ella și de Clara.

„Da, pentru că sunt tată de fete. Bine că nu mai am părul mare acum. Când aveam părul lung mă împletea cea mare. Îmi place foarte mult să fac tot ceea ce ele doresc, atât timp cât eu știu că sunt în siguranță fetele. Dacă vor să mă pun în cap, mă pun în cap, sunt copiii mei și îmi place să mă joc, iar copiii au nevoie de joacă, multă joacă”.

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *