Iancu Sterp, dezvăluiri incredibile din culisele Survivor: Zanni avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon

Iancu Sterp, dezvăluiri incredibile din culisele Survivor: Zanni avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon

Iancu Sterp a făcut dezvăluiri uluitoare din culisele Survivor All Stars și l-a acuzat pe Zanni, câștigătorul emisiunii-concurs, că a trișat, căci a primi pachete cu mâncare și a avut săptămânal acces la telefon.

 

Iancu Sterp spune că Zanni a trișat la Survivor

 

„El a fost eliminat, el e eliminat. Asta m-a deranjat foarte tare și o să spun adevărul. Zanni a spus că eu am stat pe spate și mă uitam la Războinici cum se bat. A fost exact invers.

Zanni avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Cei din stafful Survivor nu știau, bănuiau, nu l-au prins niciodată. Nu ne dădea nimeni în plus de mâncare, dar dacă noi ne fofilam pe ici, pe colo, poate reușeam. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon, și mai găseam sandwich… Echipa de producție arunca la gunoi, pentru că nu mai știau”, a spus Iancu Sterp, la Pro TV, potrivit VIVA!.

 

Iancu Sterp: Zanni vedea ce zice lumea și știa cum să se comporte

 

El a mai susținut că Zanni își schimba strategia în emisiune în funcție de veștile pe care le afla „din afară”, când vorbea la telefon.

„Era un localnic de acolo, îi dăduse bani de la început. Mai mulți Faimoși au făcut combinația asta. A spus lumea că mi-a lăsat acolo Culiță terenul pregătit. Culiță, într-adevăr, s-a descurcat mai bine decât mine acolo. Eu mi-am rupt picioarele, fugeam să caut de mâncare. El stătea pe spate, venea pachetul și avea și telefon. Cumetre, cum facem? În fiecare luni când mergea să își ia pachetul, el stătea pe telefon 1/2 ore, cât voia el.

Zanni a făcut-o la un moment dat pe Ștefania Ștefan caracatiță. A văzut că lumea îl critică că a făcut-o caracatiță. A venit supărat și a spus ce zice lumea de el, că a făcut-o așa. Când a fost la duel cu Ștefania Ștefan, Zanni a spus că e cu o fată superbă la duel. Și-a schimbat imediat atitudinea. Vedea ce zice lumea și știa cum să se comporte mereu, pentru că era la curent cu tot ce se întâmplă”, a mai spus Iancu Sterp, care de asemenea a fost în finala Survivor All Stars.

Anterior, Zanni a afirmat că Iancu Sterp nu ar fi meritat să câștige concursul deoarece „s-a ascuns în spatele Războinicilor”.