Legenda lui Manchester United propune schimbarea echipei de pe Old Trafford: “Trebuie jucători mai buni”

Legenda lui Manchester United propune schimbarea echipei de pe Old Trafford: “Trebuie jucători mai buni”

“Diavolii roșii” sunt la un pas de înregistra cel mai slab sezon de după glorioasa eră a lui Sir Alex Ferguson. Din acest motiv, legenda lui Manchester United este de părere că formația de pe Old Trafford trebuie să atragă jucători mai buni.

Legenda lui Manchester United propune schimbarea echipei de pe Old Trafford: “Trebuie jucători mai buni”

Așadar, englezul sugerează faptul că gruparea din Premier League nu are jucători suficient de buni pentru a se bate cu Manchester City, Liverpool sau Arsenal. Legenda lui Manchester United conștientizează că o reconstrucție ca la carte poate dura câțiva ani buni.

Dar Wayne Rooney speră ca șefii de pe Old Trafford să miște lucrurile în direcția care trebuie cât mai repede. Astfel că primul pas este schimbarea lotului, așa cum susține fostul atacant din Premier League.

“Va dura ceva timp la Manchester United, este un proces de construcție. Ar putea dura patru sau cinci ani. Totuși, dacă ne uităm la Manchester City.

De când au venit noii proprietari, le-a luat 15 ani pentru a câștiga Liga Campionilor. Și United se poate confrunta cu asta, dar sperăm că nu.

Pentru mine, diferența nu se va reduce în următorii doi ani. Pentru a concura în acest campionat au nevoie de jucători mai buni.

Nu mă înțelegeți greșit, acești jucători sunt jucători buni. Dar pentru a concura cu Manchester City, Liverpool și Arsenal, au nevoie de jucători mai buni!”, a declarat Wayne Rooney, citat de Daily Mail.

Erik Ten Hag, promisiuni mari pentru fani înaintea finalului de sezon

Manchester este aproape de a încheia acest campionat pe locul 8. După victoria de pe Old Trafford cu Newcastle 3-2, antrenorul lui Manchester United a ținut un discurs în fața suporterilor.

În timp ce vorbea, fanii, supărați pe tehnicianul olandez și pe jucători, au huiduit puternic. Între timp, Ten Hag a reușit să își țină discursul până la final și a făcut o promisiune importantă.

Pe lângă că echipa va lupta pentru a prinde măcar locul 7, “diavolii roșii” vor încerca să aducă pe Old Trafford trofeul FA Cup. În finala de pe Wembley, Manchester United se va duela cu rivala din oraș, Manchester City, aflată în plină formă.

“În numele jucătorilor, al staff-ului și al meu, dorim să vă mulțumim pentru sprijinul acordat în timpul sezonului. După cum știți, nu a fost un sezon ușor, dar un lucru a rămas constant: sprijinul vostru pentru echipă.

Dar sezonul nu s-a terminat încă, mai întâi ne deplasăm la Brighton pentru a obține trei puncte și apoi mergem pe Wembley. Și vă promit că acești jucători vor da totul pentru a câștiga Cupa și a o aduce pe Old Trafford. Vă mulțumesc, sunteți cei mai buni suporteri din lume”, a declarat Erik Ten Hag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *