Locul din România care a devenit sursă de inspirație pentru un producător străin. Este considerat unic, dar și misterios

Locul din România care a devenit sursă de inspirație pentru un producător străin. Este considerat unic, dar și misterios

Un loc din România a devenit sursa de inspirație pentru un producător străin, care a realizat un documentar inedit. Ce are atât de special această zonă din țară și de ce a generat un interes atât de mare?

Locul din România care a devenit sursă de inspirație pentru un producător străin

Producătorul britanic Charlie Ottley a ajuns în România și a fost impresionat de un anumit loc. Mai departe, acesta a avut ideea de a produce un documentar, care de altfel a avut și premiera recent.

Locul din România care a devenit sursa de inspirație pentru producătorul străin este chiar Oltenia. Aici, peisajele, tradițiile, dar și oamenii, nu au putut fi trecute cu vederea. Charlie Ottley a filmat un documentar care poate fi unul de excepție.

Premiera documentarului a avut loc deja la Cinema Muzeul Ţăranului Român. Iar timp de 17 minute, spectatorii au putut vedea zona Olteniei dintr-o cu totul altă perspectivă. Peisaje montane spectaculoase, dar și povești de excepție. Cam așa poate fi descris acest documentar.

Oltenia, o zonă cu adevărat spectaculoasă

Menționăm faptul că Charlie Ottley este un cunoscut jurnalist britanic și promotor al României. Acesta a petrecut șase luni în regiunea Olteniei astfel încât să poată surprinde toate anotimpurile.

Și a rămas profund impresionat de acest loc din România. Mai mult de atât, el susține că totul a fost foarte ușor de filmat, având în vedere că peisajele erau deja perfecte.

„Este o regiune unică, cu atât de mult potenţial și atât de multe peisaje, dar şi mistere sau poveşti. A fost uşor să filmăm. Credeam că va fi dificil, dar am prins trei anotimpuri. Aşadar, am filmat acolo şi am captat toate acele culori magnifice”, a declarat Ottley.

Ce locuri din România pot fi văzute în documentar? De la Băile Olăneşti, Horezu și până la Parcul Național Buila-Vânturarița. Este evidențiată frumusețea naturală a acestor locuri, dar și poveștile locale.

Menționăm faptul că scopul filmului este de a promova turismul în Oltenia de sub Munte. Astfel, e de așteptat ca întreg documentarul să aducă beneficii majore comunităților locale, dar și experiențe de neuitat turiștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *