Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru ultima etapă din play-off. Ce „simte” la Rapid – FCSB

Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru ultima etapă din play-off. Ce „simte” la Rapid – FCSB

Timpul a trecut în SuperLiga, iar sezonul 2023-2024 se apropie de sfârșit. În week-end se va juca ultima etapă din play-off, iar „Oracolul de la Bălcești” a dat pronosticuri sigure pentru Universitatea Craiova – Sepsi, CFR Cluj – Farul și Rapid – FCSB.

Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru ultima etapă din play-off. Ce „simte” la Rapid – FCSB

Lupta pentru titlu și salvarea de la retrogradarea directă s-a închis în SuperLiga, însă au rămas destule confruntări cu miză în ultima etapă. Universitatea Craiova și CFR Cluj vor un loc în cupele europene, iar Dinamo și Botoșani sunt pregătite pentru barajele cu formațiile din Liga 2.

Mitică Dragomir merge pe mâna gazdelor în Universitatea Craiova – Sepsi, CFR Cluj – Farul, Dinamo – Csikszereda, FC Botoșani – CS Mioveni. Singurul semn de întrebare pe care îl are se află la derby-ul Rapid – FCSB.

Totuși, fostul șef de la LPF a preferat să meargă la sigur și să pună „1X” la derby-ul Rapid București – FCSB. Mitică Dragomir a mai spus și că Dan Petrescu își va lua revanșa în fața lui Gică Hagi, după ce anul trecut era la un pas să îl scoată din cupele europene.

„1 solist la Universitatea Craiova – Sepsi, la fel și la CFR Cluj – Farul Constanța. Atât Petrescu, cât și Hagi își fac meseria, nu este vorba de iertat aici. La Rapid București – FCSB tind să cred că va fi un meci egal, așa că merg pe 1X.

Dinamo va rămâne în prima ligă, s-au făcut atâtea eforturi și acum se împiedică de Csikszereda, merg și aici pe 1 solist. Un 1 solist văd și la FC Botoșani – CS Mioveni”, a spus Dragomir în direct la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune live de la ora 13:30, în fiecare zi de luni, doar pe site-ul FANATIK.RO.

Csikszereda le-a pus gând rău celor de la Dinamo: „Îmi pun mari speranțe”

Robert Ilyeș a vorbit în exclusivitate cu FANATIK după ce și-a aflat adversara din barajul pentru promovarea în SuperLiga. Antrenorul de la Csikszereda vine cu gânduri mari în Capitală și spune că ar fi preferat să nu joace împotriva „câinilor roșii”.

„Eu îmi pun mari speranțe. Zic că dacă am juca primul meci acasă ne-ar avantaja, să luăm o opțiune pentru retur. Suntem conștienți că vom juca împotriva unuia dintre cele mai titrate echipe din România.

Asta e! Vom vedea ce se întâmplă.  Nu pot să spun dacă Dinamo e favorită. Sunt puțin supărat. Mi-aș fi dorit să nu jucăm cu Dinamo”, a spus Robert Ilyeș în exclusivitate pentru FANATIK.

Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru ultima etapă din play-off

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *