Nu vrea Dan Petrescu Europa pentru CFR Cluj?

RMAG news

Nu vrea Dan Petrescu Europa pentru CFR Cluj?. CFR Cluj a suferit un nou eșec devastator, la Ovidiu, 1-5 cu Farul, în play-off-ul SuperLigii, după cel înregistrat recent în sferturile de finală ale Cupei României, 0-4 pe terenul divizionarei secunde Corvinul Hunedoara.

Pe bancă la Ovidiu s-a aflat ca interimar Francisc Dican. Dan Petrescu a semnat un contract cu gruparea ardelană pe trei ani, dar cu începere din vară, de la încheierea actualului sezon. Clujul nu are un lot oarecare, sunt mulți jucători de calitate, dar cu toate acestea situația devine din ce în ce mai rea, cu perspectiva ratării calificării în cupele europene.

Însă la Cluj se vorbește tot mai insistent asupra faptului că această ieșire din peisajul european în viitoarea stagiune nu ar fi o dramă și nu ar fi doar rodul unei crize a echipei ci o strategie pusă la cale de Dan Petrescu. Cu alte cuvinte lui Dan Petrescu să construiască echipa așa cum dorește el și să intre foarte devreme în turul 1 preliminar al Conference League i-ar fi fost foarte greu.

Ori omul care a câștigat până acum de patru ori titlul cu CFR Cluj a bătut palma cu patronul Neluțu Varga tocmai pentru a lupta din nou la titlu începând din sezonul viitor. Pentru ca să își alcătuiască lotul așa cum crede el Bursucul are nevoie de timp, iar o prezență încă din luna iulie în Europa ar fi o mare piedică.
Opt jucători sunt deja considerați ca și plecați de la Cluj în viziunea lui Dan Petrescu, în frunte cu numele grele, grecul Tachtsidis și marocanul El Kaddouri, deși ultimul chiar a insistat că ar vrea să rămână, să arate ce poate după o pregătire de vară ca lumea. Portarii Hindrich și Bălgrădean, fundașii Manea, Mamic, Kresic și Zejnullahu ar fi, de asemenea, cu valizele gata de drum.

The post Nu vrea Dan Petrescu Europa pentru CFR Cluj? appeared first on Cotidianul RO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *