O femeie şi un bărbat, găsiţi morţi într-o casă din Brăila. Cu o zi înainte, femeia a cerut ajutor la 112, dar nu a fost găsită

O femeie şi un bărbat, găsiţi morţi într-o casă din Brăila. Cu o zi înainte, femeia a cerut ajutor la 112, dar nu a fost găsită

Un bărbat de 50 de ani şi o femeie de 44 de ani, concubini, au fost găsiţi morţi, marţi, într-o casă din localitatea brăileană Mircea-Vodă, cu urme de violenţă pe corp. Cadavrele celor doi au fost găsite după ce, cu o zi înainte, femeia a sunat la 112 şi a anunţat că e în pericol, însă poliţiştii nu au dat de urma ei, relatează News.ro.

Marţi dimineaţă, în jurul orei 09:45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Mircea-Vodă, au fost găsite două cadavre ce prezentau urme de violenţă.

„A fost stabilită identitatea acestora, fiind vorba de doi concubini, un bărbat, de 50 de ani şi o femeie, de 44 de ani, ambii din comuna Mircea-Vodă. Ambele cadavre au fost preluate de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei”, a transmis IPJ Brăila.

Femeia anunţase la 112 că e în pericol

Conform sursei citate, cu o zi înainte femeia a sunat la 112 şi a anunţat că e în pericol.

Luni, ora 12:31, la Dispeceratul SNUAU 112 Brăila a fost înregistrat un apel telefonic, în care se aude o femeie care ţipă şi spune că se află în pericol, fără a preciza date privind identitatea sau locul în care se află, arată IPJ Brăila.

Poliţiştii precizează că apelul la 112 a fost însoţit de date de localizare, iar două echipe de poliţişti au fost trimise în localitatea Mircea-Vodă. „În urma verificărilor efectuate, nu au fost obţinute date care să confirme faptul că în zonă ar fi avut loc un conflict. Nu se auzeau zgomote şi nici vreun conflict în derulare, la imobilele din zona respectivă”, a transmis sursa citată.

Potrivit IPJ Brăila, poliţiştii trimişi la faţa locului au purtat discuţii cu locuitorii din zonă, pentru a încerca identificarea unui imobil unde ar fi avut loc un conflict, încercându-se, totodată, identificarea apelantei.

Poliţiştii le-au arătat locuitorilor din zonă numărul de telefon de pe care s-a sunat la 112, dar nimeni nu l-a recunoscut.

„Niciuna dintre persoane nu a putut oferi informaţii, care să ajute la identificarea locaţiei sau a apelantei. S-a încercat reapelarea postului telefonic fără rezultat, numărul fiind alocat unei cartele pre-pay neînregistrate. Din verificările efectuate şi datele deţinute, la acest moment, telefonul ar aparţine femeii, de 44 de ani, din comuna Mircea-Vodă, însă la momentul efectuării verificărilor în teren, vecinii nu au putut furniza această informaţie”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au precizat că anterior evenimentului nu au mai existat sesizări în contextul violenţei domestice, în care să fi fost implicate vreuna dintre cele două persoane.