Oana Zamfir nedumerită: Cât de inocentă e această decizie a lui Kovesi??

RMAG news

Cătălin Hideg, afaceristul care a depus un denunț la DNA împotriva generalilor SRI în rezervă Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, a fost condamnat în luna februarie de Tribunalul Bucureşti la patru ani închisoare cu executare pentru folosire de documente false şi spălare de bani, într-un dosar legat de o fraudă cu fonduri europene în valoare de trei milioane de euro. Dosarul a fost instrumentat de Parchetul European condus de Kovesi, dar sentinta nu a fost atacată.

Jurnalista Oana Zamfir a ridicat un semn de întrebare cu privire la această chestiune.

„Cat de inocenta e decizia lui Kovesi de a nu face apel la condamnarea la 4 ani a clientului prietenilor ei Coldea si Dumbrava desi Parchetul European ceruse initial o condamnare mult mai mare? Nu m-as mira absoooolut deloc daca era parte a afacerii!
Pana una alta, ce am descoperit la Exces de putere analizând informatiile din documentele DNA si mergând putin mai departe cu scormonitul e absolut fascinant!”, a notat Oana Zamfir.
Jurnalista a venit si cu o afirmatie-bombă.
„Ce clienti a mai avut gasca, de exemplu. Unul condamnat pentru tentativa de omor!
Cate milioane i-a livrat Traila lui Dumbrava si cate au ajuns la Coldea! Ce avocatura e aia in care tu imparti egal onorariul cu firma de consultanta?
Ce alt nume greu al SRI ului vechi mai e in reteaua lor. O mai tineti minte pe Anaconda? Cine le face filajele”.
Dosarul lui Cătălin Hideg se află în prezent în faza de apel la Curtea de Apel Bucureşti.

The post Oana Zamfir nedumerită: Cât de inocentă e această decizie a lui Kovesi?? appeared first on Cotidianul RO.