PNL București cere convocarea Consiliului General. Sebastian Burduja îl acuză pe Nicușor Dan că a publicat doar 5,7% din dispozițiile de primar pe care le-a dat: „Cred că atâtea voturi va strânge” (VIDEO)

PNL București cere convocarea Consiliului General. Sebastian Burduja îl acuză pe Nicușor Dan că a publicat doar 5,7% din dispozițiile de primar pe care le-a dat: „Cred că atâtea voturi va strânge” (VIDEO)

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a anunțat că liberalii vor solicita convocarea Consiliului General pentru o sesiune extraordinară în care vor solicita publicarea tuturor deciziilor pe care le-a emis primarul general Nicușor Dan.

 

Sebastian Burduja îl acuză pe Nicușor Dan de lipsă de transparență

 

Candidatul PNL la Primăria Capitalei îl acuză pe Nicușor Dan că a publicat doar 5,7% dintre dispozițiile de primar pe care le-a dat.

„Măreața cifră de 5,7%. Acesta este gradul de transparență pe care primarul Nicușor Dan îl manifestă. Acesta e respectul, 5,7%. Cred că atâtea voturi va strânge”, a declarat Sebastian Burduja, joi, într-o conferință de presă organizată în fața Primăriei Capitalei.

Potrivit liberalului, Nicușor Dan a dat 6.267 de dispoziții ca primar, însă au fost publicate doar 362:

2021 – 1.310 dispoziții de primar date; 49 publicate

2022 – 2.329 de dispoziții de primar date; 61 publicate

2023 – 1.994 de dispoziții de primar date; 242 publicate

2024 – 634 de dispoziții; 10 publicate

 

PNL București cere convocarea Consiliului General în sesiune extraordinară

 

Sebastian Burduja, totodată președinte al PNL București, a anunțat că liberalii vor cere convocarea Consiliului General într-o sesiune extraordinară pentru ziua de vineri.

PNL București va cere publicarea tuturor deciziilor date de primarul Nicușor Dan, „acele mii care lipsesc”, a declarat Sebastian Burduja.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei spune că tocmai „prin astfel de dispoziții de primar s-au construit caracatițe în instituții”.

„Sper că nu are și Nicușor Dan caracatița lui”, a adăugat Sebastian Burduja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *