Procesul lui Vlad Pascu, la un nou termen. Părinţii victimelor vor schimbarea încadrării din ucidere din culpă în omor

Procesul lui Vlad Pascu, la un nou termen. Părinţii victimelor vor schimbarea încadrării din ucidere din culpă în omor

Următorul termen în procesul lui Vlad Pascu, tânărul care băut şi drogat a omorât cu maşina doi studenţi în 2 Mai, este programat pentru joi, la judecătoria Mangalia, când se va soluționa și cererea părinților de schimbare a încardării juridice, din ucidere din culpă, în omor.

Nou termen în dosarul lui Vlad Pascu

Procesul continuă la Judecătoria Mangalia, după ce Curtea de Apel Constanța a respins cererea procurorilor de strămutarea a dosarului.

Procesul merge mai departe cu aceeaşi judecătoare ale cărei gafe au revoltat rudele victimelor. Magistratul a întrebat dacă în sala de judecată este prezent Sebastian, unul din tinerii decedaţi.

Avocaţii victimelor au înaintat o cerere de schimbare a încadrării juridice de la ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, la omor calificat şi tentativă la omor. Instanţa a stabilit un nou termen pentru data de 4 aprilie, astfel încât Vlad Pascu şi avocaţii lui să-şi pregătească apărarea, potrivit observatornews.

Este al doilea termen în procesul care a început cu o amânare pentru că Vlad Pascu nu a avut avocaţii lângă el la prima înfăţişare. De altfel, părinţii victimelor sunt nemulţumiţi de atitudinea judecătoarei de la Tribunalul din Mangalia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *