Romașcanu: Rareș Bogdan vorbește ca să se audă, trăiește numai din zgomote. Nu știu ce a podus el exact în cariera dumnealui, dar dacă era plătit la cuvânt, era mai bogat decât e acum (VIDEO)

Romașcanu: Rareș Bogdan vorbește ca să se audă, trăiește numai din zgomote. Nu știu ce a podus el exact în cariera dumnealui, dar dacă era plătit la cuvânt, era mai bogat decât e acum (VIDEO)

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD și candidatul partidului la funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău, a declarat despre europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, că „trăiește numai din zgomote”, „vorbește ca să se audă” și că n-ar trebui să mai poarte atâta grijă PSD-ului.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună dimineața, România!”, moderată de Gabriela Mihai pe B1 TV, în contextul în care Rareș Bogdan afirmase că „acolo unde sunt liberali la conducerea judeţelor şi liberalii conduc administraţiile locale, curge lapte şi miere, vin investiţii străine, vin bani europeni. Acolo unde sunt socialişti, situaţia e diferită, cu foarte mici excepţii”.

 

Replica lui Lucian Romașcanu pentru Rareș Bogdan

 

„Sunt declarații de campanie într-un județ și municipiu în care liberalii nu prea există. Din păcate, Rareș trăiește numai din zgomote. Nu știu ce a podus el exact în carera dumnealui, dar dacă era plătit la cuvânt, era mai bogat decât e acum, indiferent de calitatea cuvântului. (…)
Să nu ne poarte de grijă Rareș, asta e ideea. Înțeleg discursurile de campanie, dar poate ar trebui să le limiteze cumva. (…) Rareș vorbește ca să se audă.

Eu sunt curioas de ce nu l-am avut cu un mesaj pe președintele PNL de la Buzău. Sunt curios, poate-l prindeți o dată să-l întrebați cum vede lucrurile, în afară de faptul că e un soi de politician de sens giratoriu: singurul partid la care n-a fost e UDMR. Acum e la PNL…”, a afirmat social-democratul.

 

Romașcanu: În Buzău avem una dintre cele mai bune administrații din țară

 

„Ce îl sfătuiesc eu e să se mai dea jos din avion ca să vadă de la sol, că din avion poate vede altfel decât e realitatea. Mai ales că vorbește la Buzău, unde avem una dintre cele mai bune administrații din țară. Și cu rezultatul primarului Toma de acolo, cu 78% votat data trecută, arată că lucrurile s-au schimbat profund în Buzău, cu sute de milioane de euro investite, fonduri UE atrase. Ultima investiție, 300 și ceva de milioane de euro, bani europeni, pentru apă și canal”, a mai declarat Lucian Romașcanu, pentru B1 TV.

One thought on “Romașcanu: Rareș Bogdan vorbește ca să se audă, trăiește numai din zgomote. Nu știu ce a podus el exact în cariera dumnealui, dar dacă era plătit la cuvânt, era mai bogat decât e acum (VIDEO)

  1. Curge lapte și mierea numai pentru ei și tocmai de aia ii repropun pe penalii Dumitrescu, Chirica, Alexa. Circarule Rareș, onorata batistuta, cum e cu cele 30 de zile in care eliminați pensiile speciale?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *