Scrisoare deschisă a căpitanului Stanciu pentru fanii Naționalei

RMAG news

Mai sunt puține zile până la debutul naționalei României la turneul final al EURO 2024 din Germania. Tricolorii vor întâlni un adversar extrem de puternic, reprezentativa Ucrainei, cotată cu șansa a doua la calificarea directă din grupa noastră, după marea favorită Belgia.

 

Ai noștri au ajuns luni seară la Wurzburg, la hotelul Melchior Park, sediul delegației noastre. Fiecare component al lotului este montat la maxim pentru a face o figură cât mai frumoasă și a șterge din memoria fanilor cele două egaluri albe din ultimele partide de verificare.

Toți jucătorii promit că vom vedea o cu totul altă față a echipei naționale, una a unei echipe care va da totul pe teren, cu dorința fermă de a merge mai departe în optimi și de a aduce bucurie compatrioților care vor fi alături de ei la fața locului, dar, mai ales, milioanelelor de suporteri care vor urmări la tv meciurile de la turneul final.

Nicolae Stanciu, căpitanul tricolorilor, a decis să interacționeze cu toți fanii echipei naționale prin intermediul cotidianului PRO SPORT. A scris de mâna lui o scrisoare adresată exclusiv acestora, în care promite că vom vedea o națională a României dispusă la orice fel de efort pentru rezultate bune și pentru a aduce bucurie acasă.

Citeste scrisoarea pe PRO SPORT.

The post Scrisoare deschisă a căpitanului Stanciu pentru fanii Naționalei appeared first on Cotidianul RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *