Sfârșit cumplit pentru o tânără mamă de 35 de ani. Anca a murit după o luptă cumplită cu boala

Sfârșit cumplit pentru o tânără mamă de 35 de ani. Anca a murit după o luptă cumplită cu boala

Anca Molnar a decedat după o luptă aspră cu cancerul

În urmă cu un an, Anca a descoperit acest diagnostic nemilos și a luptat cu toate armele pentru a nimici boala. Tânăra, de profesie make-up artist și tehnician de micropigmentare al sprâncenelor, a mers în Istanbul pentru a se trata. Oamenii din mediul online au organizat o strângere de fonduri pentru a-o susține în operația lungă și costisitoare din Turcia.

„În urma cu mai puțin de un an, OMUL  Molnar Anca Anca,  se întâlnea abrupt cu o boală cruntă, un diagnostic care în România nu-i mai oferea nici o șansă…A mers în Turcia,  s-a operat și a început plină de speranță, lupta cu boala. Și Anca a luptat bine. Tumoarea ei a intrat în remisie…Dar și boala a luptat cu un sistem imunitar deficitar, iar Anca Molnar se regăsește astăzi în fața unei alte runde cu boala. 

Se află în Turcia, unde mâine va avea o a doua operație pe creier de extirpare a unei noi tumori. După aceea, va urma o perioadă lungă de recuperare. Toate acestea vin însă cu un preț și din păcate nu este metaforic. Dar cred ca pentru o comunitate de oameni, suma nu ar fi una de netrecut. Habar n-am dacă oceanele au fost făcute picătură cu picătură…Dar am văzut din experiența trecutului că 10 lei lângă 10 euro au făcut diferența pentru ca ea sa se poată întoarce întreaga acasă, lângă familie…Pentru oricine poate, căci dorința presupun ca există deja, Anca poate fi ajutată.”, a scris soțul tinerei, în luna martie a acestui an, pe contul oficial de Facebook al acesteia.

              Anca Molnar a murit la doar 35 de ani / Sursa foto – Facebook

Anca Molnar a fost o luptătoare

Tânăra a trecut cu bine peste operație, dar și peste perioada de recuperare, însă când nu se aștepta, boala a revenit și a lovit-o mai crunt.

„Anca a ieșit cu bine dintr-o operație lungă, dar cu rezultate bune. A trecut cu bine testările post-operatorii. La indicațiile medicului, a reușit sa își atingă nasul cu mâna stângă. 😊Va veni și momentul în care vă va putea mulțumi cu mâna ei pentru TOT ajutorul pe care i l-ați oferit într-un număr mare într-un timp atât de scurt.O luptă a fost câștigată astăzi cu ajutorul multora dintre voi. Dar Anca are în continuare  nevoie de toată susținerea pentru a câștiga acest război. Pentru ca DA, unele războaie pot fi câștigate cu bunătatea oamenilor. Cu rugăciunile lor și cu ajutorul financiar oricare ar fi dimensiunea. CONTEAZĂ! Fiecare dintre noi putem înclina balanța. Sa profităm ca suntem în post, sau la dieta sau la noi începuturi în viață. Sa trimitem în continuare către Anca și banii pe covrigul sau cafeaua de mâine. Iar pentru tot ce ați făcut până acuma, Anca io și Anca Molnar vă transmitem: chapeau! 🙏”, spuneau apropiații tinerei.

Din păcate, astăzi tânăra a plecat dintre noi lăsând în urma sa o familie și o comunitate îndurerată.

Soțul Ancăi a lansat anunțul decesului în mediul online. Moartea prematură a femeii a adus multe mesaje de condoleanțe și omagii pe rețelele de socializare.

„Cu durere în suflet, va aducem la cunoștință ca astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat in ceruri. Cine dorește sa isi ia rămas bun si sa ii fie alături familiei poate veni la priveghi la casa mortuara Angels, situata în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi cu orele 18.Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o ora pe care o vom anunță ulterior.”, a declarat soțul tinerei.

Deși avea multe planuri de viitor și multe lucruri pe care încă nu a apucat să le facă, Anca a plecat în Ceruri la doar 35 de ani. „Draga noastră,  Anca   Te-ai dus prea devreme, lăsând în urmă amintiri dragi și un gol pe care nimic nu-l poate umple. Frumusețea și tinerețea ta ne vor rămâne pentru totdeauna în inimile noastre, iar zâmbetul tău va lumina mereu gândurile noastre. 🥲Ești și vei rămâne o parte din noi! Odihnește-te în pace, suflet drag.”, sunt doar câteva mesaje de adio ce curg în spațiul online.

Un băiețel a rămas acum orfan de mamă. Anca Molnar activa la salonul Molnar Art Concept din Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *