ȘOCANT! Bărbat, lăsat să agonizeze în fața spitalului. Acuzații grave la adresa medicilor

ȘOCANT! Bărbat, lăsat să agonizeze în fața spitalului. Acuzații grave la adresa medicilor

Halucinant este că a fost nevoit să meargă acolo cu mașina personală. Totul, după ce a fost anunțat că ambulanța avea să sosească la domiciliu abia peste trei ore de la momentul apelului. 

De teamă că starea tatălui său se va înrăutăți, fiul acestuia a decis să nu mai aștepte ambulanța. Pacientul în vârstă de 58 de ani este operat la gât și sângera abundent atunci când a ajuns la spital.

„Tata a făcut o hemoragie care a pornit dintr-o dată, iar la gât are o rană deschisă. A sunat fratele meu la ambulanță și i-au zis că în maximum 3 ore poate să ajungă salvarea la pacient. L-am luat noi cu mașina. L-am adus la Spiridon, cred că erau 6-7 ambulanțe care stăteau”, a declarat fiul bărbatului.

Din păcate pentru bietul om, calvarul nu s-a terminat aici. După ce a ajuns la spital, a fost nevoit să agonizeze minute bune, până când medicii au trimis pe cineva cu o targă.

„Inconștient, stătea întins pe bancheta din spate. Ne-am dus înăuntru să chemăm pe cineva să se uite la el, iar persoana aceea abia se mișca și a mai stat cinci minute să aducă o targă. Tata stătea ca mort pe bancheta din spate, iar ei nu făceau nimic”, a mai spus fiul. 

Bărbatul este acum internat în stare gravă. Medicii neagă acuzațiile și spun că au acționat imediat ce au fost anunțați. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *