Teo Trandafir, o amenințare pentru Ilinca Vandici: „Am luat-o de jugulară și am dat cu ea de pământ”. Cum s-au cunoscut cele două

Teo Trandafir, o amenințare pentru Ilinca Vandici: „Am luat-o de jugulară și am dat cu ea de pământ”. Cum s-au cunoscut cele două

Teo Trandafir și Ilinca Vandici se cunosc de peste 20 de ani, iar acum fac echipă pentru emisiunea „Follow us” difuzată la Kanal D2. Relația de prietenie a celor două prezentatoare nu a început tocmai în termeni amiabili.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir prezintă împreună emisiunea „Follow Us!”, difuzată de luni până joi de la ora 15:00, la Kanal D2. Este prima dată când cele două lucrează în această formulă, deși se cunosc de mai bine de 20 ani. Prietenia lor nu a fost una solidă încă de la început, iar Teo Trandafir a mărturisit că „a dat de pământ” cu Ilinca Vandici. Cele două prezentatoare s-au întâlnit în curtea unei televiziuni, iar acolo a avut loc o discuție neașteptată.

„M-am întâlnit cu Ilinca în curte și-am luat-o de jugulară și am dat cu ea de pământ”

„Zicem anii, dacă suntem transparente, suntem transparente până la capăt. Sunt 20 de ani. Ilinca nu-i arată încă, eu m-am apucat de ei. Ne-am întâlnit la o emisiune unde făcea cuplu (n.red.: prezenta) cu Adrian Artene. Mie mi-a plăcut foarte mult cuplul ăla. M-am întâlnit cu Ilinca în curte și-am luat-o de jugulară și am dat cu ea de pământ. Ea era în perioada aia foarte rănită, era într-o perioadă foarte nasoală și eu nu mi-am dat seama.

„Mititica a deschis niște ochi atâta și și-a dat seama că aveam dreptate”

Am zis: «Auzi, dacă nu vrei să-nveți nimic de la mine, vezi că eu sunt aici ca să-ți iau jobul». Mititica a deschis niște ochi atâta și și-a dat seama că aveam dreptate, pentru că eu puteam să fac asta, dar nu eram trimisă acolo ca să… așa ne-am cunoscut noi două”, a povestit Teo Trandafir, la Fresh by Unica.

Teo Trandafir

Teo Trandafir

„În momentul în care un om pe care îl admiri, îl stimezi, îl respecți, vine și dă cu tine de pământ, pe moment îți iei șoc”

Illinca Vandici a mărturisit că sinceritatea colegei sale a luat-o prin surprindere la vremea respectivă. Prezentatoarea TV susține că a primit o lecție importantă atunci din partea lui Teo Trandafir, care începuse să fie deja o amenințare pentru locul ei de muncă.

„A fost o lecție foarte importantă pentru mine. (…) Îmi place să învăț de la oamenii din jurul meu. Ceea ce s-a întâmplat cu Teo atunci mi-a întărit și mai tare respectul și admirația pe care i le purtam deja. În momentul în care un om pe care îl admiri, îl stimezi, îl respecți, vine și dă cu tine de pământ, pe moment îți iei șoc. Zici: «Mamă, ce nebună, ce i-a venit?». După care te duci acasă, rumegi situația și îți dai seama că ăștia sunt oamenii adevărați care trebuie să fie lângă tine. Ei sunt cei care te vor trage de mânecă atunci când greșești, care te vor ajuta să te repoziționezi pe drumul cel bun și cei pe care îmi doresc să-i am și în momentul actual în viața mea”, a adăugat și Ilinca Vandici.

În prezent, cele două vedete de la Kanal D au o relație de prietenie frumoasă și fac o bună echipă la emisiunea „Follow us”.

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *