Tragedie în lumea sportului din România! Un fost campion național la culturism a murit într-un accident cumplit de mașină

Tragedie în lumea sportului din România! Un fost campion național la culturism a murit într-un accident cumplit de mașină

Tragedie în lumea sportului din România! Costică Căileanu, fost campion național la culturism, a murit la vârsta de doar 54 de ani. Fostul sportiv și-a pierdut viața într-un accident cumplit de mașină care s-a petrecut între Năvodari şi Corbu.

Tragedie în lumea sportului din România! Un fost campion național la culturism a murit într-un accident cumplit de mașină

Costică Căileanu, multiplu campion național și medaliat cu bronz la Campionatul Balcanic, a murit joi, 16 mai, la vârsta de doar 54 de ani. Bărbatul s-a stins din viață după un accident cumplit care s-a produs pe Drumul Județean 226 între Năvodari și Corbu.

Conform unor martori citați de Antena 3, unul dintre șoferi ar fi fost atent la telefon în momentul în care mașina a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal cu un autoturism care circula regulamentar. Impactul a fost extrem de violent, ambele mașini fiind distruse.

Martorii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la locul tragediei s-au deplasat de urgență echipaje ale SMURD, ale Ambulanței, dar și un elicopter SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa.

Costică Căileanu a murit la vârsta de 54 de ani

Medicii au efectuat manevre de resuscitare, însă au fost nevoiți să declare decesul unuia dintre persoane. Ulterior, s-a aflat că persoana decedată este Costică Căileanu, fost campion la culturism. Bărbatul avea 54 de ani și era domiciliat în orașul Năvodari.

Totodată, o femeie a fost preluată cu ambulanța și a fost transportată de urgență la spital, în timp ce un alt bărbat a fost condus cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Traficul de pe DJ 226 a fost întrerupt din cauza accidentului îngrozitor. La locul accidentului s-au deplasat și rudele victimei. De asemenea, mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare.

Costică Căileanu nu a renunțat niciodată la practicarea culturismului

Fost multiplu campion național la culturism, Costică Căileanu nu mai lua parte în competițiile profesioniste, însă nu a renunțat niciodată la practicarea culturismului. Mai mult decât atât, fostul sportiv și-a cultivat pasiunea în a ajuta tineri să practice acest sport.

Costică Căileanu a început să practice culturismul încă de la vârsta de 20 de ani. În primă fază, Costică Căileanu a concurat pentru CS Farul Constanța, după care și-a deschis propriul club la Năvodari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *