Trupul lui Navalnîi a fost predat familiei, a declarat purtătorul de cuvânt al fostului disident rus

Trupul lui Navalnîi a fost predat familiei, a declarat purtătorul de cuvânt al fostului disident rus

Decizia a venit după ce, susține femeia, i s-a pus în vedere să fie de acord cu o înmormântare „secretă”, altfel va fi înmormântat în colonia închisorii unde a murit.

Citește și: Dezvăluiri uluitoare despre moartea lui Alexei Navalnîi: ”Un pumn în inimă, în centrul corpului. Metoda de execuție a KGB-ului”

Într-o postare pe X, purtătorul de cuvânt al lui Navalnîi a mulțumit tuturor celor care au cerut restituirea cadavrului dizidentului rus.

Încă nu se știe când va avea loc înmormântarea.

Ucis cu metode KGB

 Fondatorul grupului pentru drepturile omului, Vladimir Osechkin, susține că liderul opoziției ruse Alexei Navalny a fost ucis cu un pumn în inimă, o tehnică folosită de agenții forțelor speciale ale KGB, după ce a stat în temperaturi extrem de scăzute timp de mai multe ore.

Cel mai înverșunat critic al Kremlinului a fost găsit cu vânătăi pe cap și pe piept în concordanță cu tehnica „un pumn”, a declarat Vladimir Osechkin, fondatorul grupului pentru drepturile omului Gulagu.net, pentru Times of London, citând o sursă de la închisoarea „Lupul Polar”, unde Navalny a murit pe data de 16 februarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *