Ultraşii FCSB, enervaţi de numărul ridicol de bilete primit pentru derby-ul cu Rapid: “Încă o dată îşi arată caracterul murdar!”

Ultraşii FCSB, enervaţi de numărul ridicol de bilete primit pentru derby-ul cu Rapid: “Încă o dată îşi arată caracterul murdar!”

FCSB a sărbătorit deja titlul de campioană a României. Roş-albaştrii au devenit campioni cu trei etape înainte de final, iar sâmbătă seara au umplut la refuz Arena Naţională, stabilind un nou record de asistenţă: 54.673 de spectatori.

Ultraşii FCSB, enervaţi de numărul ridicol de bilete primit pentru derby-ul cu Rapid

În ultima etapă se joacă Rapid – FCSB, care la începutul play-off-ului se spunea că va fi meciul de titlu, având în vedere că giuleştenii s-au impus cu 4-0 în ultima etapă a sezonului regulat şi au redus la patru puncte distanţa faţă de rivali.

Dar, giuleştenii au avut un play-off de coşmar cu 1 punct obţinut în primele 9 etape. Echipa lui Lobonţ este ultima din play-off şi va juca acest meci doar pentru palmares, neavând şanse nici măcar la locul cinci.

Ultraşii FCSB-ului din Peluza Nord au emis un comunicat prin care se declară nemulţumiţi de numărul mic de bilete primit pentru derby-ul de duminică din Giuleşti. Oaspeţii au primit doar 400 de tichete:

“Încă o dată cei mai ultra’ dintre ultrași își arată caracterul murdar și ne oferă doar 400 de bilete pentru meciul din ultima etapă. Abia așteptăm viitoarele comunicări despre nivelul lor și cum vor reciprocități echitabile…

Cu toate aceste piedici, noi vom fi acolo…pentru că… spre deosebire de ei, suntem mereu alături de echipă! Din păcate prioritate la bilete vor avea cei din Peluză și cei din Asociație!

Vă așteptăm pe toți îmbrăcați în negru pentru ultima apariție din acest sezon și o mini sărbătoare”, se arată în comunicatul Peluzei Nord de pe Facebook.

A venit nota de plată pentru meciul cu Universitatea Craiova! Mai multe sectoare de pe Giuleşti, închise

Rapid – FCSB se dispută duminică, de la ora 21:00. Înaintea meciului cu Universitatea Craiova, giuleştenii au aruncat cu torţe în teren, iar nota de plată a venit pentru derby-ul cu roş-albaştrii, mai multe sectoare fiind închise.

Astfel, spectatorii nu vor avea acces în sectoarele de la 106 până la 123, cu excepția a patru dintre ele: 109, 110, 115 și 116. Rapid a mai încasat şi o amendă de 60.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *