Un cântăreț dă în judecată un spital, după ce medicii l-au băgat în cămașa de forță și l-au trimis la psiholog când le-a spus că e celebru (VIDEO)

Un cântăreț dă în judecată un spital, după ce medicii l-au băgat în cămașa de forță și l-au trimis la psiholog când le-a spus că e celebru (VIDEO)

Alexander Morris, membru al trupei americane The Four Tops, a anunțat că dă în judecată un spital din Detroit deoarece medicii de acolo i-au oprit tratamentul pentru boala cardiacă de care suferea, l-au băgat în cămașa de forță și au cerut o evaluare psihologică pentru el, după ce le-a spus că e celebru.

 

Considerat bolnav mintal după ce a zis că e celebru

 

Totul s-a întâmplat în aprilie anul trecut, în Spitalul Ascension Macomb Oakland. Morris a mers acolo pentru că avea dificultăți de respirație și dureri în piept.

El le-a spus angajaților spitalului că e celebru și are probleme din cauza fanilor și urmăritorilor. Medicii nu l-au crezut și „au presupus în mod eronat că e bolnav mintal”. Așa că i-au luat oxigenul, l-au pus într-o cămașă de forță, iar un gardian l-a discriminat rasial.

Angajații și-au dat seama de greșeală abia când li s-au arătat imagini cu el cântând la premiile Grammy.

În cele din urmă, Alexander Morris a fost diagnosticat cu o afecțiune gravă a inimii și pneumonie, informează BBC.

Cântărețul dă acum spitalul în judecată. Unitatea medicală a transmis că „prioritatea sa principală” e sănătatea pacienților, dar „nu poate oferi detalii despre cazurile în curs de investigație”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *