Un român a provocat panică într-un centru pentru migranți din Italia, după ce a ieșit pe stradă cu un topor / Ce a făcut înainte de a fugi de la fața locului

Un român a provocat panică într-un centru pentru migranți din Italia, după ce a ieșit pe stradă cu un topor / Ce a făcut înainte de a fugi de la fața locului

Un român în vârstă de 38 de ani a provocat panică într-un centru pentru migranți din Pescara, Italia.

Panică provocată de un român într-un centru de primire pentru migranți, în Italia

Mai multe persoane vulnerabile au fost amenințate de românul care era înarmat cu un topor și a intrat într-un centru pentru migranți din Italia. După ce a provocat panică, bărbatul a fugit de la locul incidentului cu o bicicletă, după ce personalul administrativ de la centrul pentru migranți a intervenit.

Înainte de a pleca, bărbatul a amenințat cu toporul și un angajat al centrului. Nu a reușit să fugă prea departe, căci românul a fost interceptat de poliție la scurt timp și a fost prins.

Carabinierii au reușit să îl imobilizeze și să îl dezarmeze, confiscându-i toporul pe care îl avea în posesia lui.

Acum, bărbatul este cercetat de poliție pentru amenințare și pentru port armă, scrie abruzzoinvideo.tv.

Bărbatul mai are antecedente similare și din trecut, după ce a atras atenția autorităților.

Cum s-a scuzat un român care a fost prins în Italia în timp ce fura un pui rotisat

Un român a fost prins de carabinieri în timp ce încerca să fure un pui rotisat dintr-un magazin din Italia. Bărbatul a încercat să intre în posesia puiului rotisat și a mai multor produse de igienă personală, precum cremă pentru față și pentru barbă.

Când a ajuns în fața instanței, românul a mărturisit că nu mai mâncase de câteva zile și din cauza foamei a recurs la acest gest. Despre produsele de îngrijire personală, bărbatul a spus că voia să le vândă pentru a face rost de bani, tot ca să își cumpere ceva de mâncare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *