Vești bune pentru galeria Rapidului! Liviu Ungurean urmează să fie eliberat din arest

Vești bune pentru galeria Rapidului! Liviu Ungurean urmează să fie eliberat din arest

Pe 15 martie, Liviu Ungurean fusese reținut pentru 30 de zile fiind acuzat de constituirea a unui grup infracţional organizat, pentru introducere și folosire în stadion a materialelor pirotehnice, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi distrugere.

Liviu Ungurean urmează să fie eliberat din arest!

După expirarea celor 30 de zile, judecătorii au decis prelungirea arestului preventiv pentru șeful galeriei giuleștene. Astăzi, la 60 de zile de când a fost reținut de organele legii, Liviu Ungurean va ieși din arest, fiind plasat sub control judiciar în perioada 16 aprilie – 14 iulie, conform iAMSport.

În acest dosar, Daniel Niculae, președintele Rapidului, a fost pus sub urmărire penală de autorități.

Gigi Corsicanu, fostul lider de galerie al Rapidului: „Eu am zis că va fi eliberat”

După aflarea veștii că Liviu Ungurean va părăsi arestul și va merge acasă după 60 de zile petrecute în detenție, Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei rapidiste, a declarat pentru FANATIK că încă nu este sigur de prezența acestuia pe stadion în perioada următoare.

„Acum iese. Îl așteptăm. Mă bucur. Eu am zis că va fi eliberat. Așteptăm să vedem ce măsuri s-au luat și dacă poate fi pe stadion la meciul cu FCSB”, a declarat Gigi Corsicanu pentru FANATIK.

Daniel Niculae, pus sub acuzare în dosarul în care este implicat „Bocciu”

La data de 17 aprilie 2024, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a transmis că Daniel Niculae a fost pus sub urmărire penală în „Dosarul Pyro”.

Preşedintele Rapidului a fost audiat în luna martie, având acum calitatea de incuplat în dosar, dar a scăpat de acuzaţia de „constituire de grup infracţional organizat”.

Liviu Ungurean, apreciat de conducerea Rapidului: „E numărul 1!”

În luna martie a acestui an, la aproximativ o săptămână după ce Liviu Ungurean, zis „Bocciu” a fost încarcerat, Victor Angelescu a vorbit despre implicarea liderului galeriei în atmosfera pe care o creează ultrașii la stadionul Giulești.

„Pe partea de lider de galerie este de departe cel mai bun. El a creat această galerie, a ajuns să fie locul 1. Galeria Rapidului este numărul 1. Vorbesc de ceea ce se simte când vii pe Giuleşti.

Ce a creat el cu brigăzile. Este senzaţional. Prieteni din străinătate care spuneau că nu e posibil aşa ceva, să cânte non-stop. Galeria care te împinge mereu de la spate. Şi pentru asta trebuie să dăm credit dirijorului”, a declarat Victor Angelescu la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *