Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie la 44 de ani. A făcut furori pe plaja din Grecia

Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie la 44 de ani. A făcut furori pe plaja din Grecia

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 44 de ani, arată spectaculos în costum de baie, iar vedeta face multe sacrificii pentru a se menține în formă. Actrița a făcut furori cu decolteul pe plaja din Grecia.

Monica Bîrlădeanu se află într-o vacanță minunată în Grecia, acolo unde se bucură de plajă și de soare. Actrița a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu ea în costum de baie și se poate lăuda cu o formă fizică de invidiat.

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, din două piese, Monica s-a fotografiat în timp ce stătea la plajă. Ea a făcut furori cu decolteul amețitor, care nu a trecut neobservat nici de cei aflați la plajă, dar nici de internauți.

„Dacă întreabă cineva, mă găsiți pe plaja asta, sub multe straturi de protecție solară”, a transmis vedeta pe Instagram. Monica Bîrlădeanu a primit multe complimente pentru felul în care arată, iar admiratoarele sale au vrut să afle care este secretul siluetei sale.

Monica Bîrlădeanu

La ce alimente a renunțat Monica Bîrlădeanu pentru a se menține în formă

Monica Bîrlădeanu a declarat acum ceva timp că are o alimentație sănătoasă și echilibrată. Ea nu mănâncă dulciuri și nici prăjeli.

„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci. Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado.

Dacă am timp îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi.

Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a dezvăluit vedeta într-o emisiune tv, scrie csid.ro. 

Monica Bîrlădeanu nu a avut niciodată probleme cu greutatea, însă atunci când și-a dorit să scape de câteva kilograme în plus, ea a eliminat carbohidrații din farfurie și mânca porții mici de mâncare o dată la 3 ore. Mesele sale erau bogate în proteine și face sport frecvent.

Monica Bîrlădeanu are o relație cu Valeriu Gheorghiță 

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost recent surprinși într-un jacuzzi la un hotel de lux din Bulgaria, iar gesturile tandre dintre ei n-au lipsit. După ce imaginile au apărut în presă, s-a zvonit că actrița ar avea o relație cu un bărbat căsătorit, iar iubitul ei nu ar fi atât de liber pe cât crede ea.

Vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde confirmă relația cu Valeriu Gheorghiță, însă a ținut să specifice că acesta nu este căsătorit. Monica Bîrlădeanu își dorește ca povestea ei de dragoste să rămână cât mai discretă.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *