Andreea Bănică rupe tăcerea despre căsnicia cu Lucian Mitrea. Ce s-a întâmplat între ei. „Ne puteam strica familia oricând. Acum s-au schimbat lucrurile”

Andreea Bănică rupe tăcerea despre căsnicia cu Lucian Mitrea. Ce s-a întâmplat între ei. „Ne puteam strica familia oricând. Acum s-au schimbat lucrurile”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea se cunosc din liceu și au devenit soț și soție în 2008. În prezent au familia pe care și-au dorit-o chiar dacă s-au confruntat de-a lungul timpului cu situații dificile. Aceștia au împreună doi copii, pe Sofia și pe Noah Andrei.

Andreea Bănică s-a dedicat carierei muzicale ani la rând iar pe parcursul a 10 ani, ea a susținut sute de concerte. Totuși, la un moment dat, simțindu-se epuizată, ea a luat decizia de a apela la un tour manager și asta pentru ca soțul ei să nu se mai ocupe de asta, iar căsnicia lor să nu aibă probleme.

„Nu știu cât de mult se știe, dar am fost un artist care a avut extrem de multe concerte, cântam de marți până duminică și la un moment dat eram obosită psihic și fizic, epuizată!

Nu am avut vacanță 10 ani, nu am avut excursie, nu m-am dus la nicio zi onomastică, la niciun botez, la nicio nuntă! Vorbesc de trecut acum. Eram atât de obosită, o născusem pe Sofia”, a povestit Andreea pentru Ego.

Andreea Bănică își dorea să petreacă timp cu fiica ei, motiv pentru care ea și Lucian au luat o decizie radicală cu privire la cariera muzicală.

„Îmi doream mult să stau acasă cu copilul, să mă ocup de ea, să nu fiu atât de departe! Am spus: «Gata, stop! Dacă tu nu înțelegi, o să iau eu decizia aceasta!».

Mi-a zis: «Nu, o lăsăm mai moale, mai puține concerte, mai puține evenimente. Nu mă mai ocup eu în această perioadă, hai să luăm un tour manager! Ne certăm prin el, nu ne mai certăm față în față, acasă!».

Ne puteam strica familia oricând! Cred că am făcut cea mai bună alegere! Acum s-au schimbat lucrurile, îl am pe el ca manager și mai am un manager, Marius China. Am doi manageri, ei sunt foarte buni prieteni și totul este OK!”, a mai adăugat artista.

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *