Cât e cel mai mare salariu la Corvinul. Florinel Coman câștigă această sumă în 3 zile

Cât e cel mai mare salariu la Corvinul. Florinel Coman câștigă această sumă în 3 zile

Echipa de la Hunedoara a trăit o seară magică după victoria incredibilă în fața celor de la Oțelul Galați, formație căreia i-a luat Cupa României de sub nas la penalty-uri. După triumful de miercuri seara, s-a aflat și cel mai mare salariu de la Corvinul Hunedoara.

Cât e cel mai mare salariu la Corvinul. Florinel Coman câștigă această sumă în 3 zile

După euforia de aseară, Florin Maxim a făcut o dezvăluire importantă. Antrenorul celor de la Corvinul a mărturisit care este jucătorul cu cel mai mare salariu de la echipă și cât câștigă acesta pe lună și din primele de joc.

Așadar, tehnicianul noii deținătoare a Cupei României a mărturisit că Marius Coman, fotbalistul care a semnat cu Sepsi OSK, are cel mai mare salariu la Corvinul. 3000 de euro pe lună câștigă fostul component al celor de la Petrolul Ploiești și a avut 600 de lei prima de joc.

“Nu știu dacă are Coman 3000 de euro, dar aici sunt și banii de chirie. Cred că el câștigă cel mai bine. Salariile vor crește cu 10-15%, la fel și primele. Noi am avut prime de 600 de lei și sper să avem premieri mai mari”, a declarat Florin Maxim la Digi Sport.

Antrenorul celor de la Corvinul a dezvăluit și că banii câștigați din cupă vor ajunge la jucători: “Domnul primar a spus că toți banii trebuie să ajungă la jucători, cam 10.000 de euro pentru fiecare. Este un gest admirabil.

La Hunedoara oamenii vor să vadă fotbal. Când am venit erau 200 de oameni în tribune, iar acum am jucat cu 14.000 de oameni în tribune. Eu spun că s-a mișcat ceva în oraș”.

Florin Maxim: “Nu îmi este frică să jucăm în Europa!”

“Am depus dosarul la FRF și a ajuns la UEFA și cred că va fi afirmativ. Nu îmi este frică să jucăm în Europa! Noi vom face tot ce depinde de noi, o să vedem cu cine vom juca. Ne vom apăra șansele!

Noi avem doar 19 jucători și trei portari, zece sunt juniori, așa că avem nevoie de jucători. Am făcut o listă de transferuri, să vedem ce putem să aducem.

Sunt jucători și din SuperLiga României. Chiar cred că putem să trecem de primul tur și când spun asta eu spun că sunt realist”, a mai spus Florin Maxim pentru sursa citată mai sus.

Dan Colesniuc, despre bugetul lunar al formației din Hunedoara. Este cât o garsonieră

“Încă nu realizăm foarte bine ce s-a întâmplat, ce performanță am putut face cu această «gașcă nebună» de copii, o echipă care, fără nume mari, a reușit să doboare toate pronosticurile și să aducă trofeul la Hunedoara.

Am realizat aceste lucruri cu un lot destul de subțire, nu avem foarte mulți jucători în lot. Bugetul lunar este 37.000 de euro, cu tot cu salariile antrenorilor!

Sunt salarii mici, mai ales că, în momentul în care i-am adus, ei nu erau jucători foarte consacrați. Dar e meritul lor, au demonstrat că prin multă muncă și seriozitate se face treabă.

Noi trebuia să fim foarte chibzuiți, pentru că avem bani publici și trebuie să avem grijă cum îi cheltuim, avem și norme financiare pe care trebuie să le respectăm. De aceea a și trebuit să transformăm clubul într-o asociație (n.r. o societate pe acțiuni)”, a spus Dan Colesniuc, potrivit celor de la gsp.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *