E ”război” total în familia Mititelu. Fiul și-a atacat tatăl: ”Management foarte slab. Să plece. Lipsă de profesionalism”

E ”război” total în familia Mititelu. Fiul și-a atacat tatăl: ”Management foarte slab. Să plece. Lipsă de profesionalism”

FCU Craiova a ratat dramatic, miercuri seară, accesul în semifinalele Cupei României în dauna celor de la FC Voluntari.

Adrian Mititelu jr a declanșat războiul în familie după eliminarea Craiovei

Ilfovenii s-au impus cu 4-2 după loviturile de departajare, pentru că la finalul celor 90 de minute scorul a fost egal, 0-0, iar acesta s-a păstrat la fel și după cele două reprize de prelungiri. Loteria penalty-urilor a fost câștigată de echipa lui Florin Pîrvu.

Echipa lui Nicolo Napoli nu a prestat un fotbal bun în primele 45 de minute, dar în repriza a doua a dominat de la un capăt la altul. Oltenii și-au creat mai multe ovazii de gol, au avut și o bară, prin Vlăduț Pop, la ultima fază a timpului regulamentar, dar mingea nu a intrat. Craiovenii au mai trimis o dată în bară, tot în transversală, în prima repriză a prelungirilor, prin Blănuță (94), dar la final s-au bucurat oaspeții.

Adrian Mititelu Junior / Foto: Instagram @adrian_mititelu_junior

Citește și:Direct din „Raiul” nebuniei totale în fotbal. Nicolo Napoli, angajat a 10-a oară antrenor la FCU Craiova. Ieri, Mititelu spunea că nici nu vrea să audă de el

Adrian Mititelu jr, atac dur la adresa tatălui: ”Ne facem că ne pricepem la fotbal”

Ratarea calificării a declanșat un scandal fără precedent în fotbalul românesc. Adrian Mititelu jr a venit în fața jurnaliștilor și a declanșat un atac tăios în primul rând la adresa tatălui său, Adrian Mititelu.

”Este o eliminare dreaptă. Fotbalul te pedepsește când nu ești corect cu el. A fost un joc execrabil din partea noastră. Nu trebuie să ne păcălim de acele două faze în care am ajuns în fața porții printr-un noroc.

Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acționari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această echipă. Este singura șansă ca FC U Craiova să scape de la retrogradare.

Este o lipsă totală de profesionalism. De asta suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Adevărul este că suntem neprofesioniști și că ne facem că ne pricepem la fotbal.

Este cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Vreau să spun că din iulie 2022, aportul meu la această echipă a fost nul. Nu m-am mai implicat de când tatăl meu s-a eliberat din închisoare. Să înțeleagă și suporterii și să nu mă mai înjure.

Toți sunt vinovați, cu finanțatorul în frunte. Trag un semnal de alarmă ca această echipă să nu retrogradeze, deoarece este și munca mea din Liga 2. Ca să ne salvăm, trebuie să plece toți”, a declarat Adrian Mititelu jr, extrem de nervos.

Citește și: Adrian Mititelu a prezentat tehnicianul de la FCU Craiova într-o conferință de presă incendiară. „M-am plictisit să dau afară antrenori” – VIDEO

Adrian Mititelu: ”Eu sunt stăpân aici!”

Reacția fiului l-a luat prin surprindere pe senior.

”Adiță e un copil teribilist ca contestă anumiți jucători care joacă, el are alte opinii. El a plecat de mult, vine o dată la 7-8 săptămâni, dar eu sunt de vină. Dacă am fi câștigat la penalty-uri, discursul lui Adiță era acum altul. Când echipa nu mai merge, când jucătorilor nu le iese, eu sunt de vină.

Tot eu am dus echipa și la un pas de play-off, și la un pas de Conference League, tot același management a fost. E treaba lui ce vrea, deocamdată eu sunt stăpân aici la echipă, eu decid tot. El să facă 5% din ce am făcut eu în viață și după aia să vorbească. E ușor să stai la București și să-ți dai cu părerea ce e aici la echipă.

Ce e de făcut? Hai să ne supărăm să plecăm toți acasă, să dăm vina unii pe alții… Ce vină are Napoli pentru jocul de azi? Ce să facă el? Eu am recunoscut că vioara întâi aici e Florin Drăgan, dar cu același staff anul trecut echipa a fost la un pas de Conference League. E o situație mai veche, a fost o problemă legată de lot.

Aceste disensiuni dintre mine și el apar pentru că el are o opinie despre unii jucători, eu am altă opinie, dar sunt chestiuni care ar fi trebuit să rămână secrete. Nu stabilește Adiță ce și cum la clubul ăsta niciodată. El încearcă să arunce problema pe mine acum. Da, eu sunt de vină pentru tot ce e rău. Eu fac echipa, eu le spun cum să facă, cum să joace. Niște aberații!”, a răbufnit Adrian Mititelu senior, conform as.ro.

Citește și:Adrian Mititelu contraatacă dur după ce Gigi Becali a dezvăluit că i-a spus primul ”11” al FCSB-ului. Cum au stat lucrurile, de fapt 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *