Împăcare în Familia Regală? Sugestia făcută de Kate Middleton și Prințul William lui Harry și Meghan

Împăcare în Familia Regală? Sugestia făcută de Kate Middleton și Prințul William lui Harry și Meghan

Când a apărut vestea că  Prințul Harry  se va îndrepta acasă pentru a comemora cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus din acest an și, la rândul ei, posibil și Meghan Markle, fanii regali s-au întrebat dacă această ocazie va marca sau nu o reuniune pentru ducii de Sussex și Kate Middleton  și  Prințul William.

Pe lângă oportunitatea de a înlătura orice tensiune dintre ei, observatorii regali speră, de asemenea, că evenimentul ar putea pregăti scena pentru o întâlnire de joacă cu copiii celor două cupluri.

 

Sugestia făcută de Kate Middleton și Prințul William lui Harry și Meghan

 

Potrivit expertului regal Tom Quinn, Kate și William au „sugerat” ca Meghan și Harry să aducă copiii în această vară. Evenimentul aniversar al Jocurilor Invictus este programat pentru 8 mai, scrie In Style.

„William și Kate au sugerat ca Meghan și Harry să aducă copiii și cele două cupluri și familiile lor să încerce să se împace, dar sugestia nu duce nicăieri până acum”, a spus Quinn pentru The Mirror.

De la publicarea cărții lui Harry, Spare, știrile despre relația nu atât de cordială a fraților au ajuns pe prima pagină a ziarelor.

 

Cum au reacționat Harry și Meghan după ce Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer

 

Cu toate acestea, atât  People, cât și  Entertainment Tonight,  au raportat că Harry și Meghan au contactat-o ​​pe Kate după diagnosticul ei de cancer, ceea ce este un indiciu că frații nu au rămas complet fără contact unul cu celălalt.

„Dorim sănătate și vindecare pentru Kate și familie și sperăm că vor putea face acest lucru în mod privat și în pace”, se arată într-un comunicat al Ducilor de Sussex.

Palatul Buckingham nu a publicat încă un program oficial sau o listă de invitați pentru aniversarea Jocurilor Invictus, deși urmează să aibă loc la Catedrala Sf. Paul.

Meghan este în prezent „înscrisă ca invitată” la eveniment. Surse au împărtășit că „Atât Harry, cât și Meghan sunt listați ca invitați și a fost programat un discurs, dar există încă un semn de întrebare dacă Meghan își va face apariția. Numele ei a fost scris ca un TBC (de confirmat)”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *